Subota, 21. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ordinacija porodične medicine “Dr. Azabagić”: Besplatno liječenje za sve koji imaju zdravstveno osiguranje

Preuzmite sliku

Uskoro će u prostorijama zdravstvene ustanove “Poliklinika Azabagić” u Tuzli sa radom početi i Ordinacija porodične medicine “Dr. Azabagić”.

Svi koji imaju zdravstveno osiguranje mogu se besplatno liječiti u ovoj ordinaciji u naselju Miladije odnosno na adresi Mitra Trifunovića Uče bb, Tuzla 75000.

U Ordinaciji porodične medicine Dr. Azabagić već je u toku registracija osiguranika u tim porodične medicine, tako da svi građani koji imaju zdravstveno osiguranje, a žele se besplatno liječiti u ovoj ordinaciji, tj. premjestiti svoj zdravstveni karton iz ambulante ili Doma zdravlja mogu to učiniti veoma jednostavno u ovoj ordinaciji.

“Za registraciju osiguranika potreno je manje od minut. Postupak je brz i bez zadržavanja. Registraciju pacijenta je moguće vršiti ili pozivom na broj telefona 061 731 900 ili direktno na info pultu zdravstvene ustanove “Poliklinika Azabagić”.” – kazao nam je Dr. Amir Azabagić specijalista opšte/porodične medicine sa dugogodišnjim iskustvom.

Sasvim sigurno da će ova Ordinacija porodične medicine koja sa radom počinje od 1. juna biti od velikog značaja mještanima Miladija, Krojčice, Kužića, Crvenih Njiva i Vilušića koji će u neposrednoj blizini svog mjesta prebivališta imati na raspolaganju Ordinaciju porodične medicine.

Dr. Amir Azabagić je kazao da će svi osiguranici pored besplatnih usluga iz oblasti porodične medicine imati brojne pogodnosti i na ostale usluge koje pruža “Poliklinika Azabagić”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje