Četvrtak, 9. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ordinacija porodične medicine “Dr. Azabagić”: Besplatno liječenje za sve koji imaju zdravstveno osiguranje

Preuzmite sliku

Uskoro u prostorijama zdravstvene ustanove “Poliklinika Azabagić” u Tuzli sa radom počinje i Ordinacija porodične medicine “Dr. Azabagić”.

Pozivamo Vas da postanete dio našeg Tima vrlo jednostavnim postupkom registracije, te da uživate u besplatnim svim uslugama iz oblasti porodične medicine- na osnovu budućeg ugovora Ordinacije sa Zavodom zdravstvenog osiguranja TK, kao i brojnim pogodnostima kada su u pitanju komercijalne zdravstvene usluge koje pruža “Poliklinika Azabagić”.

Nudimo Vam najkvalitetnu zdravstvenu zaštitu u skladu sa svjetskim standardima u porodičnoj medicini uz zagarantovanu brzinu, dostupnost i ekspeditivnost kod zakazivanja i realizacije ljekarskih pregleda, kao i drugih zdravstvenih usluga.

 • Postanite dio tima i uživatjte sve zdravstvene usluge kao do sada u prijatnom i prijateljskom okružju naše Ordinacije i Poliklinike, uz naše ljubazno i stručno osoblje.

  Ukoliko želite izvršiti proces registracije ili dobiti sve potrebne dodatne informacije, nazovite nas ili pošaljite poruku na naš broj 061 731 900 (dostupni smo i na Viber i WhatsApp) mi ćemo doći na vašu adresu.

  Također, proces registracije je moguće izvršiti i na info-pultu u samoj Poliklinici Azabagić – procedura traje manje od jednog minuta.

  Ne oklijevajte jer “Bolesti ima na hiljade, a zdravlje je samo jedno” – poručio je Dr. Amir Azabagić specijalista opšte/porodične medicine sa dugogodišnjim iskustvom.

  Također, sve usluge iz domena porodične medicine naša Ordinacija nudi na komercijalnoj osnovi svim zainteresiranim koji nisu osiguranici Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona.

  Sasvim sigurno da će ova Ordinacija porodične medicine koja sa radom počinje od 1. juna biti od velikog značaja mještanima Miladija, Krojčice, Kužića, Crvenih Njiva i Vilušića koji će u neposrednoj blizini svog mjesta prebivališta imati na raspolaganju Ordinaciju porodične medicine. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje