Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Novo u Tuzli: Stomatološka ordinacija Mazalović, najbolji tretman i usluga (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

U Tuzli, tačnije u stambeno-poslovnom objektu “Stadion Tušanj”, nedavno je otvorena privatna stomatološka ordinacija “Mazalović”.  

Višegodišnje iskustvo, stručno osoblje i upotreba savremenih i najkvalitetnijih materijala u moderno opremljenoj ordinaciji garantuje pacijentima kvalitet usluge.

Mazalović Amar, doktor dentalne medicine vođen željom da ostvari svoj san i da ima vlastitu praksu, ordinaciju, odlučio je 2017. da se upusti u novi izazov, želeći da ostavi trag u svome rodnom gradu. Slijedeći svoj put i viziju Amar je nedavno otvorio privatnu stomatološku ordinaciju “Mazalović” u Tuzli.

Pored stečenog iskustva u struci, kontinuirano se edukovao na raznim simpozijima, seminarima, stručnim kursevima kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, jer mu je želja da konstantno prati novitete kako bi pacijenti u svakom trenutku imali najbolji tretman i uslugu.

Amar stomatologiju doživljava kao umjetnost, kao plemeniti poziv, jer ljubav koju osjeća prema svom pozivu prenosi na pacijente svih uzrasta.

– Nije slučajnost što je  ordinacija otvorena na mjestu za koje me vežu najljepše uspomene iz djetinjstva. Kao dijete iz Tušnja dane sam provodio na atletskoj stazi. Atletika i bavljenje bilo kojim sportom u svakom čovjeku ugrade posebno bitne karakterne osobine koje su bitne za neke nove životne izazove. Kroz sport naučite da pomjerate vlastite granice, sport vas uči disciplini i ustrajnosti. Upravo taj recept želim prenijeti i na današnji životni poziv, za Tuzlanski.ba istakao je doktor Mazalović.

U svakodnenom radu, doktoru Mazaloviću asistenciju će pružati dugogodišnja saradnica, stomatološka asistentica, Ganić Amila.  Amila je članica komore zdravstvenih tehničara Tuzla i vrhunska stomatološka asistentica sa dugogodišnjim iskustvom i izuzetnom vještinom.

Od momenta kada prvi put pređete prag stomatološke ordinacije “Mazalović” budite sigurni da se ste na putu potpunog oporavka i trajnog rješavanja svih zubnih problema. Dobrodošli! 

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje