Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Istražili smo ponudu i cijene: Gdje u Tuzli dočekati Novu godinu?

Preuzmite sliku

Nova godina je pred vratima, mnogi građani Tuzle imaju ideju kako, gdje i s kim će proslaviti Novu godinu, ali još uvijek nisu realizirali dogovore. 

Trenutno je vrijeme inflacije, cijene svakodnevnih potrepština skaču iz dana u dan, pa tako u odnosu na prethodne godine imamo i rast u cijenama rezervacija za proslavu Nove godine.

U ovo vrijeme, svake godine, svi se pitamo jedno te isto pitanje na koje mnogi samo sliježu ramenima i odgovaraju sa “ne znam”. Veoma poznato pitanje glasi: “Gdje ćeš za Novu godinu?” Ukoliko ne znate odgovor na postavljeno pitanje, mi vam možemo djelimično pomoći.

Provjerili smo novogodišnje ponude uz koje bi građani Tuzle mogli proslaviti novogodišnju noć.

Doček Nove godine u Tuzli je organizovan pored tradicionalne zabave na Trgu Slobode i u lokalnim restoranima, te hotelima.

 • U hotelu “Grand” Tuzla goste će zabavljati pjevač Maid Hećimović. Cijena rezervacije je 180 KM (all inclusive). U cijenu je uračunata večera i neograničena konzumacija pića. Također, organizatori večeri će za goste upriličiti i vatromet.

  Restoran “Zlatnik” je za goste pripremio svečanu večeru i piće dobrodošlice uz rezervaciju od 110 KM. Goste će zabavljati Šejla Zonić i bend  D-MOL.  “Zlatnik” se pobrinuo i za reprizu novogodišnje noći, te su organizovali bend “Ritam muzike”, a rezervacija košta 55 KM u koju je uvrštena večera.

  Doček Nove godine u svadbenom salonu “Ljubavna priča” iznosi 120 KM, a u rezervaciju je uključena svečana večera i piće. Za lijep provod zadužena je Merima Džafić i bend, a za reprizu najluđe noći rezervacija iznosi 65 KM.

  U Loft Terrace Baru koji se nalazi u sklopu Hotela Tehnograd rezervacija za novogodišnju noć iznosi 90 KM. U cijenu su uključeni piće dobrodošlicei gala večera. Za goste su zaduženi Nedim Đulović i Šejla Mehanović. Repriza večeri iznosi 50 KM u koju je uključeno piće dobrodošlice i večera.

 • Pivnica kod Borisa takođe priprema nezaboravan doček Nove godine u kako navode elegantnoj atmosferi i ukusnoj hrani: “Pozivamo Vas na ludu žurku za doček i reprizu 2024. godine uz zvuke omiljene muzike našeg fantastičnog benda”, navodi se uz napomenu da je cijena za doček 80 KM, a za repriznu noć 40 KM.

  Hotel “President” koji se nalazi nedaleko od Tuzle također je predstavio cijenu rezervacije koja je all inclusive, a iznosi 185 KM. Za odličnu zabavu zadužena je popularna pjevačica  Emina Tufo sa bendom. Za reprizu u “Presidentu” rezervacija iznosi 60 KM, a u koju je uključeno piće dobrodošlice i večera. Goste će zabavljati Incognito bendAzra Musić.

  U hotelu “Salis” goste će zabavljati Duende band i Amna Jusić. Cijena rezervacije za doček Nove godine iznosi 120 KM, dok je reprizna nooć 90 KM. U cijenu aranžmana uključena je hrana i piće na bazi švedskog stola odnosno all inclusive.

  Club “Viva” organizuje ludu i nezaboravnu noć u kojoj će vas zabavljati pjevačica Milica Jokić. Cijena ulaznice za visoki stol po osobi iznosi 40 KM, a za VIP stol po osobi 60 KM. Prodaja ulaznica i ugovaranje rezervacija se vrši u prostorijama Club Viva. Napominju da unos hrane nije dozvoljen, ali na raspolaganju imate catering.

 • Club “Madeira” uvodi vas u Novu 2024. godinu sa Slobodanom Vasićem. Za rezervaciju novogodišnje noći Madeira je ponudila dvije opcije, VIP ulaznica koja iznosi 100 KM i regularna ulaznica 60 KM. U rezervaciju je uključeno piće dobrodošlice, a dozvoljen je i unos hrane.

  Ječmište kod Tome organizuje proslavu Nove godine uz Amila Bosankića, Edina Nalu Nalovića i Arijanu Kelečević. Kupovinom karte po cijeni od 120 KM potvrđujete rezervaciju za ludu novogodišnju noć. Rezervacija za repriznu noć iznosi 30 KM uz piće dobrodošlice i predjelo.

  U restoranu “Sezam Tenis” dočekajte Novu godinu uz Sezam Bend. Rezervacija iznosi 90 KM, a uključeno je piće dobrodošlice i hrana. Reprizna noć iznosi 15 KM.

  Onima koji su odlučili da Novu godinu dočekaju na otvorenom organizovan je koncert na Trgu Slobode, a prisutne će zabavljati grupa Bajga i Instruktori.

  Novogodišnja noć u Tuzli će biti obilježena nastupima Bajage i Instruktora, koji će zajedno sa posjetiocima dočekati Novu 2024. godinu. Atmosferu će zagrijati lokalni muzički talenti, DJ Shadow Kid i bend Divan, dok će u noći 1. januara glavnu scenu zauzeti Tijana Dapčević, praćena uzbudljivim nastupima tuzlanskog DJ-a Yahe i benda VIS Retro.

  Podsjećamo, prošlogodišnji javni doček, prema informacijama okupio  je preko 10 hiljada građana i turista u Tuzlu. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,