Nedjelja, 22. Septembar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

iDoor Tuzla: Kupite svoju sigurnost za prihvatljivu cijenu (FOTO)

Popularno

Ukoliko su vam potrebna protuprovalna, protupožarna, sobna ili hotelska vrata, neka vaša adresa bude iDoor Tuzla, kompanija koja nudi širok asortiman proizvoda različitih cjenovnih rangova. 

Osnovna djelatnost tuzlanske firme iDoor upravo je prodaja raznih vrsta vrata, uključujući protuprovalna, protupožarna, sobna i hotelska vrata.

Koncept na kojem je zasnovana firma ogleda se u tome da svaki kupac ima mogućnost kreiranja vrata prilagođenih vlastitim potrebama i mogućnostima.

U tu svrhu, firma iDoor povezala se isključivo sa domaćim i regionalnim proizvođačima, koji prije svega nude kvalitetan proizvod.

Svi proizvodi, posebno protuprovalna i protupožarna vrata, imaju obezbijeđene ateste.

Pored spomenutih proizvoda, u cijenu su uračunati ugradnja, intervencija u slučaju bilo kakvog problema, te garancija.

“Bitno je napomenuti da naša briga o vratima ne prestaje čak ni sa istekom garancije, jer želimo uvijek biti tu za naše kupce”, poručuju iz firme iDoor koja se nalazi u tuzlanskom naselju Slatina.

Osim vrata, iDoor u ponudi ima i neke od savremenih pratećih komponenti, kao što su pametne špijunke, brave, kvake (drške) i slično.

Kompanija IDoor je već uspostavila izuzetno vrijednu saradnju sa firmom koja u Tuzlu donosi moderni koncept življenja. Upravo IDoor će dati doprinos pri izgradnji jednog modernog objekta, kompleksa “Novi Zlokovac” o kojem je Tuzlanski.ba već pisao. Sve reference kompanije možete pratiti Ovdje.

Za više informacija posjetite zvaničnu web stranicu putem koje možete pogledati iDoor ponudu proizvoda, ali i poslati upit na koji će vam biti odgovoreno u najkraćem vremenskom roku.

Ne oklijevajte, posjetite iDoor Tuzla i kupite svoju sigurnost za prihvatljivu cijenu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje