Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Cijena luksuznog Penthousa u Tuzli premašuje milion KM

Preuzmite sliku

Svjedoci smo da su se cijene nekretnina proteklih godina konstantno rasle kako u Tuzli tako i cijeloj Bosni i Hercegovini, a rješavanje stambenog pitanja za prosječne bh. građane i bračne parove nikada nije bilo izazovnije. 

Ekspanzija gradnje u Tuzli novih stambenih jedinica ne jenjava, dok je potražnja također velika što je između ostaloga uz mnoga poskupljenja građevinskog materijala i cijene rada i dovelo do sve skupljih kvadrata stanova. Trenutno je u Tuzli aktuelno nekoliko gradilišta, dok će uskoro kako saznajemo biti započeti i novi projekti investitora na novim lokacijama.

Jedan od objekata koji je trenutno u izgradnji je i onaj investitora kompanije Deling Invest iz Tuzle, “Banja Residence”, koji u ponudi ima luksuzni penthouse od 160 metara kvadratnih uz 90 metara kvadratnih terase.

Ova luksuzna stambena jedinica oglašena je na platformi za prodaju Olx.ba. Početkom augusta prošle godine, cijena je iznosila 828.000 KM a danas za isti penthouse morali bi izdvojiti 222.000 KM više, tačnije 1.050.000 KM.

  • U fotogaleriji pogledajte kako će izgledati ova luksuzna nekretnina koja se nalazi tik uz teniske terene, te kompleks Panonskih jezera koja se nalaze u srcu Tuzle.

    Cijena ove nekretnine pomalo zvuči nevjerovatna obzirom na standard bh. građana. Međutim, ne sumnjamo da će i ova atraktivna nekretnina dobiti svog vlasnika.

    Kada su u pitanju ostali Penthousi u gradu soli cijene se kreću od 364.000 KM do 560.000 KM i svi se nalaze u stambenim objektima čija izgradnja je u toku.

  • Radovii na objektu “Banja Residence” ulaze u svoju poljednju fazu uređenja enterijera i eksterijera, a nakon završetka trebao bi izgledati ovako: 

    (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje