Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Na koncertu Zdravka Čolića lutrija BiH nagrađuje putovanjem u Grčku! (VIDEO)

lutrija1
Preuzmite sliku

Popularno

Na sutrašnjem koncertu Zdravka Čolića Lutrija Bosne i Hercegovine će najsretnije posjetioce nagraditi putovanjem u Grčku i dresovima reprezentacije BiH.

\"lutrija1\"Rijetko koja velika manifestacija može proći a da Lutrija BiH ne bude jedan od njenih glavnih sponzora, tako je i ovaj put pred sutrašnji koncert Zdravka Čolića na stadionu „TUŠANJ\” u Tuzli gdje će Lutrija BiH u saradnji sa turističkom agencijom \”SOL AZUR & Buena Vista\” i organizatorom koncerta \”BERAL Music\” putovanjem u Grčku nagraditi najsretnijeg posjetioca.

Da bi ste učestvovali u ovoj nagradnoj igri potrebno je samo ispuniti kupon koji ste dobili prilikom kupovine karte sa svojim podacima i isti ubaciti u kutiju iz koje će biti izvućen sretni dobitnik.

Svi oni koji ne budu imali dovoljno sreće da osvoje putovanje u Grčku imati će priliku osvojiti utješne nagrade a to su dresovi nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

PR menađer „Lutrije BiH\” Melisa Durak Buljubašić poziva sve Tuzlake da sutra dođu na koncert Zdravka Čolića. Ako još niste kupili ulaznicu za ČOLIN koncert to možete učiniti i sutra pred sami koncert, podsjećamo vas da je broj ulaznica ograničen, ko zna možda baš vas lutrija BiH nagradi putovanjem u Grčku.

Lutrija BiH danas je još jednom svojim igračima predstavila igru „Super LOTO\” koja se priređuje dva puta sedmično i to utorkom i subotom na programu Federalne televizije u terminu od 19:10h. Moto ove igre Lutrije BiH je „Tražimo milionera\” jednog su već našli i to u Cazinu. Sretni dobitnik s brojevima (8,24,27,30,41,43) koji je odigrao sistemski listić i uplatio ga u ulici Generala Izeta Nanića ostvario je rekordni dobitak iz snova u igri „Super LOTO\” u iznosu od milion maraka. Više o igri „Super LOTO\” saznali smo od simpatične Cazinjanke Adnane Nadarević voditeljice SuperLOTA:

Odluka Lutrije BiH o igri \”SuperLOTO\” proistekla je iz interesa i želja igrača za igrom koja nudi milionski iznos dobitka, a u isto vrijeme da se cijenovno prilagodi mogućnostima i interesima igrača. Tako je nova cijena kombinacije snižena sa dosadašnjih 0,80KM na 0,50KM, te igra Odaberi Boju snižena sa 0,40KM na 0,20KM.

Novim pristupom u priređivanju igre Loto Lutrija BiH se približila standardima ostalih evropskih i svjetskih lutrija.

\"lutrija2\"

\"golden\"

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: