Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

B&H Airlines: Istanbul jeftiniji nego ikada

BH Airlines
Preuzmite sliku

Popularno

B&H Airlines na svojoj redovnoj liniji za Istanbul omogućava nove povlastice putnicima i znatno niže cijene karta za mjesec april.

BH Airlines

Iz svoje ponude B&H Airlines izdvaja letove za Istanbul u mjesecu aprilu pet puta sedmično i to danima utorak, srijeda, četvrtak, subota i nedjelja. Letovi za Istanbul sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo su planirani u 10:00 dok je povratak iz Istanbula u 14:25.

B&H Airlines omogućava slijetanje na glavni aerodrom Ataturk u Istanbulu odakle gradski saobraćaj za veoma kratki period putovanja povezuje putnike sa svim krajevima Istanbula te pruža konekcije za druge letove. Cijena povratne karte iznosi 352 KM na svim letovima za Istanbul u mjesecu aprilu.

bh-airlans

U cijenu su uključene sve aerodromske takse. Pored taksi koje su uključene u cijenu povratne karte B&H Airlines daje mogućnost svojim putnicima za 20kg besplatnog prtljaga te 8kg besplatnog ručnog prtljaga, toplu užinu i piće tokom cijelog leta i dnevnu štampu. Putnik je oslobođen svih dodatnih troškova za sjedište u avionu i prijava na check-inu. Rezervacije je moguće napraviti putem web stranice www.bhairlines.ba kao i u B&H Airlines prodajnim agencijama u Sarajevu i Mostaru, te na šalteru B&H Airlines-a na Međunarodnom Aerodromu Sarajevo.

Kontakt telefoni: 033 550-125, 033 550-126, e-mail: agencija@bhairlines.ba ili sjjapttkt@bhairlines.ba.

Avio karte su dostupne i u svim putničkim agencijama širom BiH i Turske.

Haber.ba / Tuzlanski.ba

HTML Online Editor Sample

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: