Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Na tržištu novi električni skuter: Pruža kontrolu pri velikoj brzini

Preuzmite sliku

Popularno

Ova marka je namijenjena korisnicima koji trebaju dobru sposobnost cross-country u kombinaciji s visokom mogućnošću upravljanja.

Osim toga, dvotočkaš s originalnim dizajnom dobio je izdržljiv metalni okvir i bateriju s podrškom za brzo punjenje, prenosi Tuzlanski.ba

Ninebot LC2 opremljen je 10,5-inčnim elastičnim terenskim gumama i naprednim sistemom upravljanja. On, prema proizvođaču, koristi algoritme za samoučenje koji uzimaju u obzir očitanja ugrađenih senzora, pružajući tačnu i glatku kontrolu čak i pri velikoj brzini. Električni skuter može ubrzati do 14 km/h i preći do 20 km s jednim punjenjem baterije. Puni se za dva sata.

  • Za putovanja u večernjim satima, novost je dobila fotoosjetljiva prilagodljiva prednja svjetla, prednja pozicijska svjetla i zadnja RGB svjetla.

    Ninebot LC2 podržava tri načina vožnje (siguran, početnički i sportski), a opremljen je i sigurnosnim sistemom koji zaustavlja elektromotor prilikom pada. Električni skuter je u prodaji u Kini od 10. maja  po cijeni od oko 232 dolara oko 400 KM, ali marka još nije objavila njegovu dostupnost u drugim regijama, piše 24gadget.ru

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,