Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Upriličeno novogodišnje druženje za članove STK “Kreka-Edelex” (FOTO)

Preuzmite sliku

STK “Kreka-Edelex” Tuzla u utorak upriličio novogodišnje druženje za oko 30-tak svojih članova koji iza sebe imaju veoma uspješnu godinu.

Predsjednik kluba Arman Isabegović i trener Goran Rajčić svim članovima uručili su zahvalnice uz prigodne poklone i želje da naredna godina bude još uspješnija sa dosta dobrih rezultata kako na domaćim takmičenjima tako i na Međunarodnim turnirima na kojima nastupaju stonoteniseri i stonoteniserke Kreke.

Novi Upravni odbor kluba ističe kako se STK “Kreka-Edelex” baš kao i svi drugi sportski kolektivi u Tuzli konstantno suočavaju sa nedostatkom financijskih sredstava ali se nadaju da će u skorijoj budućnosti doći do sklapanja određenih sponzorskih ugovora koji će umnogome olakšati rad kluba što će djevojčicama i dječacima koji treniraju omogućiti bolje uslove za rad i ostvarivanje vrhunskih rezultata.

Danas stonoteniski klub “Kreka-Edelex” ima žensku ekipu u premijer ligi BiH, mušku ekipu u prvoj ligi BiH, mlađe kadete prvake Bosne i Hercegovine, reprezentativce u kadetskoj i juniorskoj kategoriji Bosne i Herecegovine.

U klubu se redovno organizuje škola stonog tenisa za mlađe uzraste (6-8 godina), kao i obuka stonog tenisa u trajanju od tri mjeseca za sve uzrasne kategorije. Klub „Kreka-Edelex“ danas broji preko 60 igrača i igračica raznih uzrasnih kategorija kao i preko 100 rekreativaca. U skorije vrijeme će početi rad i sa djecom sa posebnim potrebama. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje