Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Počinje nova sezona Carlsberg Snooker Lige BiH

Preuzmite sliku

Prvo kolo Carlsberg Snooker Lige BiH, divizija SK “CLICK” Tuzla je na rasporedu za vikend, 19-20.11.2016. godine od 09:00 sati u prostorijama kluba, dok je izvlačenje parova održano sinoć, a izvučene parove prvog kola možete vidjeti Ovdje

Pozivamo sve simpatizere, članove i prijatelje, da dođu za vikend u što većem broju i isprate ovaj sportski događaj koji će biti i u LIVE prenosu na facebook stranici i ispraćen od strane većeg broja renomiranih  medija u BiH.

Medijski pokrovitelj turnira je i Tuzlanski.ba koji će pratiti cijeli tok turnira, te vas pravovremeno informisati o rezultatima i drugim bitnim informacijama vezanim za Carlsberg Snooker Ligu BiH.

Očekuje se usitinu odlično natjecanje, broj takmičara je veći neko ikada do sada, i priželjkuje fer i sportska borba za zelenim stolom. U gradu soli u okviru prvog kola Carlsberg Snooker Lige BiH, zaljubljenici ove discipline će se boriti za prve pobjede i u Billy Blues Snooker Clubu koji se nalazi u ulici Seadbega Kulovića br 7.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,