Nedjelja, 16. Decembar 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ženi rođenoj u ovom znaku se svi dive, ali je se i mnogi plaše

Vrlo je misteriozna, izuzetno zanimljiva i jako privlačna. Nju nećete “pročitati” tako lako već ćete kroz vrijeme pomalo saznavati nešto novo o njoj, i svaki put se ugodno iznenaditi

Ona na prvi pogled djeluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate shvatit ćete da je to žena koju bi vrijedilo imati uza sebe – ona je žena Škorpija.

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vjernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno cijeni kod drugih ljudi. Može joj se vjerovati. Ona nikada neće davati lažna obećanja. Žena Škorpija je vrlo samostalna i njoj ne treba neko ko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona slijepo slušati druge.

Ona zna dobro što želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada si postavi neki cilj, ide prema tome hrabro i odlučno – ne odustaje tako lako. Mudro donosi odluke i svjesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gdje poželi pa je na tom putu nitko ne može pokolebati. Njoj teško nešto promakne jer je vrlo oštroumna i odlično primjećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Ona dobro procjenjuje ljude i situacije tako da nema smisla pokušavati pred njom nešto glumiti. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti. Žena Škorpija je prepuna strasti za sve što radi, a kada nekoga voli, napravit će sve da taj netko bude sretan. Ali, ako joj se netko zamjeri, osjetit će na svojoj koži zašto se sa njom nije pametno poigravati.

Škorpija je najstrastveniji znak zodijaka

Najstrastveniji znak zodijaka definitivno je Škorpija, bilo da se radilo o ženi ili muškarcu. Za ovaj znak kažu kako je nevjerovatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpija voli divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mjestima jer ga uzbuđuje sve što je novo. Obožava seksi donji veš, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli otkrivati i osvajati pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se “nude na pladnju”. Kada pronađe idealnog partnera, zaljubit će se duboko i iskreno. Udovoljavat će mu u svemu pa tako i u krevetu – što garantuje nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za njega je seks jako važna stavka u životu. (atma.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,