Nedjelja, 17. Juni 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pomoć u Vašoj kući: Agencija Domus pruža nove usluge!

Popularno

Grad Tuzla i bliža okolica, postali su bogatiji za paket novih usluga, koje podrazumijevaju preuzimanje uloge “dobrog domaćina” u Vašoj kući od strane agencije Domus.

Ideja za osnivanje agencije je nastala u vremenu kada je i sam osnivač, uslijed poslovnog angažmana živio daleko od svog doma i roditelja te nije bio u mogućnosti da učini dovoljno za njih:

“Postoje životne situacije kod mnogo nas kada nismo u mogućnosti da vidimo svoje roditelje na sedmičnoj osnovi a da ne govorimo o svakodnevnom pomaganju pri kupovini, odlasku doktoru ili da saslušamo njihove probleme i razmijenimo koju riječ uz kafu.  Moja sreća je što sam ponovo uz svoje roditelje, ali me taj osjećaj da im ne mogu priteći u pomoć nije napustio.”

U vremenu kada ekonomski faktori utječu na činjenicu da je sve više mladih van granice naše zemlje i kada imamo sve više starijih roditelja koji se ne mogu osloniti na svoju djecu i njihovu fizičku prisutnost, agencija Domus nudi pouzdanu, kontinuiranu i kvalitetnu pomoć u njihovim domaćinstvima.  Paketi usluga nude redovnu pomoć koju njihovi roditelji zaslužuju. Za sve potencijalne klijente koji ne spadaju u ovu kategoriju, a svakako žele pojednostaviti obavljanje svojih obaveza za koje inače nemaju vremena, agencija Domus također stoji na raspolaganju.

Paketi usluga agencije su osmišljeni tako da korisnicima obezbijede sigurnost i mogućnost obavljanja poslova na nenametljiv način.

Za sva pitanja i dogovore, agenciju Domus možete kontaktirati putem broja telefona +387 61 580 623 ili facebook stranice domus.tuzla.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,