Srijeda, 20. Februar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Kontinuirana edukacija računovođa i revizora: Prvi ciklus ZIPS-pro seminara u Tuzli 21. februara

Popularno

Prvi ciklus ZIPS-pro seminara starta 20. februara 2018. godine.

Seminarom o temama: „Sastavljanje poreznog bilansa za 2017. godinu“, „Utvrđivanje i prijavljivanje poreza na dohodak za 2017. godinu“ i „Računovodstveni i porezni tretman stalnih materijalnih sredstava“,  20. februara u Sarajevu,  započinje prvi ciklus seminara godišnje edukacije računovođa i revizora za 2018. godinu u organizaciji Privredne štampe d.o.o. Sarajevo.

Osim u Sarajevu seminari će biti odrtžani 21. februara u Tuzli u hotelu „Tuzla“22. februara u  Zenici u hotelu „Zenica“ i 23. februara u Mostaru u hotelu „Mostar“. Predavači su  istaknuti stručnjaci sa bogatim iskustvom u ovoj oblasti i saradnici Privredne štampe, Jasenko Hadžiahmetović, dipl. ecc., Fuad Balta, dipl. ecc. i dr. sc. Jozo Piljić.

Riječ je o novoj usluzi ZIPS pro koju je ova vodeća izdavačka kuća u BiH posebno kreirala za računovodstveno-finansijske i revizijske profesionalce.

Novom uslugom objedinjena je godišnja pretplata na ZIPS, stručno-informativni časopis iz oblasti ekonomije i prava u izdanju Privredne štampe sa seminarima koji se priznaju kao kontinuirana edukacija u računovodstvenoj profesiji (KPE) i bodovi se upisuju u evidencijske knjižice.

 • Osim pomenutih, korisnici ZIPS pro paketa usluga ostvaruju i niz drugih  pogodnosti.

  Preostalih pet ciklusa edukacije  realizirat će se do kraja ove godine i bit će usklađeni sa potrebama i zahtjevima računovodstveno-finansijske i revizijske profesije.

  S obzirom na to da se računovodstvo kao nauka brzo razvija ZIPSpro edukacija osim računovođama i revizorima korisna je investitorima, menadžerima, donositeljima poslovnih odluka i svima koji žele uspješno komunicirati u poslovnoj zajednici.

  Nadamo se da ćete prepoznati prednosti korištenja naših inoviranih usluga i podržati nas u nastojanjima da u vremenu stalnih poslovnih promjena zajedno ostvarujemo nove uspjehe.

  Zbog ograničenog broja mjesta PRIJAVA JE OBAVEZNA!

  Obrazac za prijavu možete preuzeti na web stranici: www.privrednastampa.biz ili dobiti na Vaš zahtjev putem telefona: 033/542-700 ili e-mail: seminari@privrednastampa.biz.

  Prijavu izvršiti na faks: 033/542-700 ili e-mailseminari@privrednastampa.biz ili amra@privrednastampa.biz 

  Za dodatne informacije i moguća pitanja kontaktirajte nas! (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje