Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Vlasnica prodaje psa u urnebesnom oglasu: To je “čivava iz pakla”, ima “kompleks Boga”…

Preuzmite sliku

Popularno

Djevojka Tyfanee Fortuna iz New Jerseyja objavila je nedavno na Facebooku oglas koji je brzo postao viralan, a u kojem traži novog udomitelja za svog dvogodišnjeg psa Prancera kojeg naziva – ‘čivavom ‘iz pakla!’.

Fortuna piše kako je ‘zaista pokušala da pas u oglasu zvuči poželjno, ali da mu je naprosto nemoguće pripisati neke dobre osobine’.

– Živimo u ruševnom paklu koji je Prancer napravio od našeg doma – piše ona i dodaje da malena čivava ‘liči na Gremlina’, te da je ‘50 posto njega napravljeno od straha, a 50 posto od mržnje’.

 • Objasnila je i da je za divljačko ponašanje male čivave ‘vjerovatno kriv njegov prijašnji vlasnik koji je psića hranio ljudskom hranom i oblačio ga, zbog čega pas danas, kako kaže vlasnica, ima ‘kompleks Boga’. Prancer se, priča ona, nikako nije ‘našao’ ni s njenim dečkom, a sve žene pokušava zaštititi od njihovih muških partnera: bilo da je riječ o drugim muškarcima ili muškim kućnim ljubimcima, prenosi Večernji list.

  – Muškarce mrzi čak više nego žene, što već puno o njemu govori, pa nemojte ni pomišljati javiti se na ovaj oglas ako imate supruga, osim ako ga mrzite – upozorila je, a isto, kaže, vrijedi i ako imate drugog psa ili mačku, jer je ova čivava ‘5.5 kg čiste mržnje!

  Ipak, za svog je ljubimca vlasnica našla i par ljepših riječi, pa piše i da je ‘nevjerovatno odan, a njegovo je razorno ponašanje, kaže, samo posljedica straha’.

  – Ako vas neko slučajno pokuša ubiti, mogu jamčiti da će pobjeći vrišteći – dodaje ona, a misli kako bi idealan udomitelj za Prancera bila žena koja živi sama, majka i kćer koje skupa žive ili pak – lezbijski par. Ipak, ako živite u stanu također ga ne preporučuje jer postoje velike šanse da ugrize nekog komšiju, a udomitelj, kaže, svakako treba i gostinjsku sobu samo za njega, ‘da ga može skloniti kad mu dođu gosti’.

  – Ako ste oduvijek željeli ukleto viktorijansko dijete u tijelu malog psa koji mrzi muškarce i djecu, molimo pošaljite mail na njwoof@cs.com – zaključila je vlasnica, no napominje kako ‘pas sad ima tek dvije godine, a vjerovatno će iz čistog inata doživjeti 21, pa i to treba uzeti u obzir’.

  – Već ga obožavam i volio bih da je moj – napisao je jedan korisnik u komentarima, kojih se sakupilo više od 45.000. – Zvuči kao moj pas iz snova – komentarisao je drugi, a svi su se složili u željama da Prancer pronađe dobar dom: kod nekog kome u životu baš nedostaje malo haosa… (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,