Ponedjeljak, 27. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Presladak prizor: Pas pokušao sakriti mačića od ostatka porodice kako se niko drugi ne bi igrao s njim

Preuzmite sliku

Kada su Colleen Harrison i njena porodica udomili malenog mačića po imenu Casper, nisu bili baš sigurni kako će njihovi psi reagovati.

Obično je njihova kujica Minnie ta koja se voli brinuti o sićušnim životinjama, ali čim je njihov drugi pas Rex upoznao Caspera, to je bila doslovno ljubav na prvi pogled.

Rex je puno mlađi od Minnie i voli se igrati, a on i Casper imaju vrlo sličnu energiju. Vole se igrati i maziti zajedno cijeli dan, a u početku kad god bi se neko drugi pokušao igrati s mačićem, Rex to nije odobravao, prenosi index.hr.

“U početku se Rexu nije sviđalo da se iko približava mačiću”, rekla je vlasnica za The Dodo.

@colleenraney53 Just a little play time before time to go to sleep! 🐕 ❤️ 🐈‍⬛️ It's so much fun to watch these two play together. #animalfriends #cat #dog #pets ♬ Funny Dog – Melodic Pictures

“Bio je jako zaštitnički nastrojen prema njemu, baš kao i s našom djecom. Kad god su mačić ili naša djeca izvan Rexova vidokruga ili u drugoj prostoriji do koje ne može doći, on samo sjedi u blizini i cvili za njima.”

U videu koji je objavila na TikToku može se vidjeti kako Rex pokušava sakriti mačića od ostatka porodice kako bi spriječio da se iko drugi igra s njim.

@colleenraney53 Ya'll this dog loves our new kitten. ❤ Rex follows Casper around everywhere, licks him, cuddles him, and plays with him. I am beginning to think he really thinks this kitten is his baby. 🤣#kitten #dog #animalfriends #pets ♬ original sound – colleenraney53

“Rexu danas ne smeta da se drugi druže ili igraju s mačićem, ali stalno ga drži na oku”, otkrila je vlasnica. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,