Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je pas sa vjerovatno najskupljom frizurom na svijetu

Preuzmite sliku

Popularno

Ljudi širom svijeta se svakodnevno bore sa novim stilskim standardima i trendovima u ljepoti, ali jedan pas izgleda daleko bolje od mnogih…

Ovaj pas je usavršio glamurozni izgled, toliko da bi mnoge od nas mogao da postidi. Battle, predivni pas koji ima i izgled i šarm, opčinjava ljude na društvenim mrežama i ulicama, zahvaljujući svom brižnom vlasniku i njegovoj neograničenog ljubavi.

Ovaj trogodišnji Afgaan živi u Pekingu u Kini, sa vlasnikom Kevinom Chanom, koji navodno troši nevjerovatnih 28.000 britanskih funti na svog psa. Prema nekim izvještajima, Battle se redovno kupa na svakih sedam do deset dana, a kako bi se u potpunosti dotjerao, potrebno je od šest do osam sati njegovanja njegove dlake.

  • O njemu računa vodi njegov vlasnik, uz pomoć proizvoda i režima koji su previše komplikovani kako bi bili opisani u jednom tekstu. Kako kaže Čan, “od trenutka kada sam odlučio da ga odvedem kući, on je već bio najljepši pas na svijetu. Uvijek ljudima kažem da ja nisam odabrao psa, već da je on odabrao mene, zbog čega dajem sve od sebe da mu pružim najbolji mogući život”.

    Chan je potrošio oko 11.600 britanskih funti na opremu za negovanje svog psa, a svakog mjeseca troši od 4.000 do 5.000 CNY na proizvode. Naravno, Battle svojim izgledom mami pažnju na društvenim medijima, ali i na ulici. (luxlife.rs)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , ,