Utorak, 14. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nezasitni ljubavnik: Patak nakon pretjeranog uživanja u društvu ženki ostao bez penisa

Patak Dave postao je medijska senzacija zbog posljedica koje mu je donio njegov poriv za parenjem.

Naime, nakon što se dnevno pario i do deset puta, njegov se penis inficirao. Vlasnik je pokušao s antibioticima i kupkama, a kada to nije upalilo, odveo ga je veterinaru. Tamo su ustanovili da je infekcija toliko velika da je jedini izlaz amputacija penisa. Nakon pretjeranog uživanja u društvu ženki, Daveu je ostao samo centimetar.

“Završetak njegovog penisa izgledao je strašno. Pokušali smo ga okupati i pomoći mu na više načina, međutim vrlo brzo smo se obratili stručnjacima jer smo vidjeli da mu nema spasa”, rekao je Daveov vlasnik. Dodao je kako njegova želja za ženkama ne slabi nikada, on osjeti potrebu i kada nije sezona parenja. Doktori su objasnili kako je vrlo lako moguće da je penis nastradao od jedne od ženki. One vrlo lako postanu agresivne kada ih se zadirkuje, stoga je moguće da je penis nastradao od kljuna u obrani ženke od nezasitnog ljubavnika.

  • Iako je patku Daveu ostao samo centimetar penisa, to mu neće otežavati život jer patke penis koriste samo za razmnožavanje, a ne i za obavljanje nužde. Veterinari kažu kako će se Dave nakon oporavka sigurno osjećati čudno te da će vjerojatno ponovno probati s parenjem. Nadamo se da Dave neće biti pretužan te da će se brzo oporaviti. Ova operacija bila je nužna jer bi u protivnom infekcija prešla na ostatak tijela, a to je moglo rezultirati smrću, piše Index.hr.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,