Subota, 24. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Gusan i magarac: Izgubili partnere pa postali najbolji prijatelji

Preuzmite sliku

I dok su svi očekivali da će Goose kako su ga nazvali odletjeti i pronaći novu partnericu on je odlučio ostati s magarcem .Od tada su dva udovca nerazdvojni – postali su najbolji prijatelji.   

Prošla godina za njih je bila izuzetno teška, ali magarac Bub i njegov ptičji prijatelj Goose zajednički su preboljeli gubitak partnera i postali najbolji prijatelji.

  • magarac-gusan
  • Thedodo.com piše kako je Bub s 43 godine jedan od najstarijih stanovnika Rikki's utočišta za domaće životinje u Virginiji. Tamo je stigao prije četiri godine s magaricom Beebee s kojom je živio na drugoj farmi, sve dok se njihov vlasnik o njima više nije mogao brinuti. Nikad jedno drugo nisu napustili, sve do prošle godine kad je Beebee nažalost uginula.

    Bio je toliko utučen da su ljudi koji se o njemu brinu mislili kako će i on brzo napustiti ovaj svijet. No, dogodilo se nešto što nitko nije očekivao. Bub je pronašao neobičnog prijatelja – divljeg gusana koji je također ostao sam.

    I dok su svi očekivali da će Goose kako su ga nazvali odletjeti i pronaći novu partnericu on je odlučio ostati s magarcem. Od tada su dva udovca nerazdvojni – postali su najbolji prijatelji. (index.hr)

  • magarac-gusan2
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,