Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Gluvi i slijepi pas prepoznao vlasnika nakon godinu dana razdvojenosti, njegova reakcija oduševila porodicu

Preuzmite sliku

Popularno

Kada je Hayden Kristal prije pet godina dovela Bitsy kući, njen otac Steve imao je nekih nedoumica.

Brinuo se o tome kakav će život imati gluvo i slijepo štene i hoće li se moći samo snalaziti, ali njegove brige prestale su čim je pas osvojio njegovo srce.

Bitsy je daleko od bespomoćnog psa. Proputovala je cijelu zemlju i bavila se raznim aktivnostima poput planinarenja i vožnje kanuom.

“Bitsyije najslađi, najprijateljskiji, najljubazniji i najodaniji pas na svijetu”, rekla je Hayden.

“Odvažna je i drska i voli avanturu!”

@haydenkristalim not crying ur crying 😭 ##deaf ##rescue ##dog ##reunion ##dogsoftiktok ##dogs ##beautiful ##love ##unconditionallove ##bestfriendgoals ##aussie ##puppy

♬ Inspirational Piano – AShamaluevMusic

Zbog koronavirusa Bitsy i Hayden nisu mogle više putovati, a najteže im je pala razdvojenost od porodice i njenog oca.

Nakon godinu dana Bitsy je konačno dobila priliku da se ponovo vidi s vlasnikom, ali Hayden je brinula kako će reagovati budući da već dugo nije imala interakciju s njim.

Njihov ponovni susret odlučila je da snimi, a prizor je bio toliko dirljiv da je postao hit nakon što je video objavila na TikToku. U videu se može vidjeti kako Bitsy nije zaboravila svog vlasnika. Odmah mu je potrčala u zagrljaj i njenoj sreći nije bilo kraja.

“Čim ga je namirisala, poludjela je od sreće. Još jednom je Bitsy dokazala da su sposobnosti koje ima daleko impresivnije od onih koje nema”, zaključila je vlasnica.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: