Četvrtak, 25. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bio je to njegov prvi i posljednji posjet plaži (FOTO)

Preuzmite sliku

Kad su fotografkinja Zhenia Bulawka i njezin dečko doznali da je njihovom voljenom američkom stafordskom terijeru Mr. Dukesu ostalo još malo vremena, odlučili su ga odvesti na posljednji veliki izlet.

Naime, njihov 11-godišnji pas obolio je od raka, a osim bazena u njihovom dvorištu, u kojem je obožavao plivati, nikad u životu nije bio u moru pa je ovo istovremeno bio i njegov prvi i posljednji posjet plaži, piše Index.hr

“Bio je to poseban izlet za nas i zahvalna sam što smo mu to mogli omogućiti. Uginuo je mjesec dana kasnije, ali dvije se godine vraški borio”, napisala je Bulawka na svom blogu.

“Dukes je bio moj najbolji prijatelj. Ujedno je bio i moja muza, a njegova strast za životom uvijek mi je bila inspiracija. Nikad mi nije dojadilo fotografirati ga. Otkad je otišao mnogi su mi govorili da je Dukes bio sretan što me imao. No, u stvarnosti, ja sam ta koja je bila sretna što sam ga imala. Bio je najpametniji, najsmješniji, najlojalniji, nevjerojatno snažan i podjednako osjetljiv pas – sve u jednom savršenom paketu”, piše fotografkinja.

Njezina je priča dirnula mnoge, a zahvaljujući prekrasnim i dirljivim fotografijama, priča se proširila društvenim mrežama.

(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,