Srijeda, 27. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tretirajte kosu na pravi način: Zimski period, niske temperature pogoduju pucanju kose i opadanju ukoliko joj ne pružite pravu njegu

Preuzmite sliku

Najčešći period kada se gubi više kose nego inače je prelazak na zimu.

Niske temperature, nagla promjena temperature prostorije kao i nošenje raznih kapa, šalova doprinose oštećenju kose, vlasišta kao i tjemena glave. Kosa, odnosno glava je dio tijela koji je uvijek u prvom planu i nešto je što, pored osmijeha, prvo primjetimo kod osobe. Njegovana, zdrava kosa je jedan od faktora koji daju sliku o vama.

Došlo je vrijeme da oslobodite mjesto u svom ormariću od skupih maski za kosu, ulja, šampona koji ne daju najbolje  rezultate, a zauzimaju prostor i nerijetko smetaju pri tuširanju ili kupanju. Kompletnu njegu kose prepustite multifunkcionalnom proizvodu namjenjenom za njegu, revitalizaciju, oporavak kose i tjemena glave Kossalin.

Prirodan preparat koji u sebi ne sadrži sulfate, parabene, silikon, njeguje kosu i pruža potpun oporavak od masne kose, opadanja i lomljenja kose u ovim hladnim danima. Pružajući sve hranjive prirodne materije tjemenu kose pospješuje rast nove kose, zaustavlja opadanje i daje svilenkast  izgled i bujnost kosi. Kosa se lakše raščešljava, lepršavija je i već nakon prvog pranja izgleda zdravije, što potvrđuju i korisnici KOSSALIN šampona.

 • Pažljivo birane sirovine u idealnom omjeru pružaju potpunu njegu kose i oporavak. Sastavljen po posebnoj recepturi, u bazi sa koprivom, pro vitamin B kompleksom, vitaminima A, E čine idealnu formulu za svaki tip kose i kože glave, za žene i muškarce.

  Sve to upakovano u najkvalitetniju ambalažu, učiniti će svako pranje kose posebnim, jer ergonomski idealno leži u ruci, a čep ne ispušta ni mnogo a ni premalo, a pravi odnos prirodnih aktivnih materija obezbjeđuju idealnu količinu pjene, čiji kvalitet potvrđuje akreditovana laboratorija i nalaz stručnjaka.

  Ukoliko se kosa lomi, pucaju krajevi, opada ili jednostavno želite revitalizirati kosu i sačuvati je u hladnim danima, pravi izbor je Kossalin šampon – blagi šampon na prirodnoj bazi, bez sulfata, parabena, silikona.

  Redovnom upotrebom Kossalin šampona smanjite opadanje kose, oporavite kožu glave i pospješite rast kose.

  Kossalin šampon možete poručiti putem web shopa uz BESPLATNU DOSTAVU na oficijelnoj stranici KOSSALIN ŠAMPON WEB SHOP.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,