Četvrtak, 9. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Objavila fotografije sina da pokaže koliko ga je droga uništila u samo 7 mjeseci

Jedna zabrinuta majka postavila je na svoj Facebook profil fotografije sina koji je ovisnik. Nastale u razmaku od samo 7 mjeseci, potpuno su različite. Na jednoj se nalazi zgodan mladić, dok je na drugoj isti mladić mršav i iscrpljen do neprepoznatljivosti.

Jennifer Salfen-Tracy iz Missourija fotografije svog sina Codyja Bishopa  postavila je kako bi upozorila na to šta ozbiljna zavisnost o drogama može učiniti za samo sedam mjeseci.

Njen sin postao je ovisan o heroinu i methu, a njegovu priču podjelila je na nakon što se nije čula s njim dvije nedjelje.

“Cody, ako ovo vidiš molim te nazovi nas… volimo te”, napisala je u objavi koja je postala viralna.

Tracy je napisala i da je situacija u kojoj se njen sin nalazi stvarnost za mnoge ljudi i porodice u svijetu. Kaže da se dvoumila prije nego što je sve ispričala, ali su je mnogi ispitivali za detalje zbog čega je shvatila da se to mnogima događa, a skoro niko o tome ne priča.

Dodala je da je njen sin bio beskućnik u Las Vegasu i zabrinula se kad se nisu čuli. “Kada ga čujem i shvatim koliko je loše, teško mi je, ali je još gore da ga uopšte ne čujem”, rekla je i dodala da zbog toga što ne zna šta se dešava ne može da spava.

Tracy kaže i da se molila da joj se sin zasiti svog načina života i vrati kući kako bi dobio pomoć koja mu je potrebna. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje