Subota, 28. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dr. Omar Suljagić na prestižnoj edukaciji u Parizu

Preuzmite sliku

Dermatološko kozmetički centar Farah posljednjih više od dvadeset godina drži lidersku poziciju kada su dermatološko-kozmetičke usluge u pitanju, opremljenost laserima ali i edukovanost uposlenika.

Proteklih nekoliko godina, estetske korekcije dermalnim filerima su postale pravi hit u svijetu estetske medicine a doktori DKC Farah su dijelom mnogih svjetskih edukacija iz te oblasti.

Tako je svjetski poznati proizvođač filera Teoxane, pozvao dr. Omara Suljagića u Pariz kao jedinog predstavnika naše države, na prestižni Cadaver Course masterclass. Edukaciju za samo nekoliko stručnjaka je održao jedan od svjetski najpoznatijih estetskih doktora i načelnik plastične hirurgije u Parizu, dr. Patrick Terevidic. Dr. Terevidic je lično pohvalio dr. Suljagića za cjelokupan rad sa dermalnim filerima, na svim regijama lica i ocijenio je njegovu estetiku i stručnost sa najvišom ocjenom.

  • Pored dr. Omara Suljagić, ovom ekskluzivnom masterclasu su prisustvovale i kolege iz regiona dr. Loann Batsialo, dr. Srđan Prodanović, dr. Željko Rotim kao i Mira Stevanović, predstavnica Teoxane Srbija.

    Cilj ove ali i svih drugih prestižnih edukacija na kojima su stalni učesnici i dr. Omar Suljagić kao i cijelo osoblje DKC Farah, je da svojim klijentima i pacijentima pruže najbolje iskustvo kada su u pitanju estetske korekcije dermalnim filerima ali i rješavanje dermatoloških problema, jer zadovoljstvo pacijenta je u Farah centru, uvijek na prvom mjestu.

    (Marketing | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje