Petak, 27. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ženu s najvećim ustima na svijetu zvanično priznao i Guinness: U usta joj istovremeno mogu stati tri krofne

Preuzmite sliku

Samantha Ramsdell skupila je impresivnih 1,7 miliona pratilaca na aplikaciji za dijeljenje videa, zahvaljujući isječcima na kojima je u usta stavljala niz namirnica zavidnog volumena – uključujući porciju velikih McDonald's krompirića.

Samantha je skupila toliko pratilaca na TikToku nakon što je objavljivala video zapise na kojima je odjednom stavila tri krofne u usta i druge podvige koje su tražili korisnici.

Zahvaljujući svojim neobično velikim ustima, službeno je okrunjena vlasnicom najvećih ženskih usta na svijetu u Guinnessovoj knjizi rekorda, prenosi Miss7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samantha Ramsdell (@samramsdell5)

31-godišnjakinja iz Connecticuta u Sjedinjenim Državamai ranije je tvrdila da ima najveća usta na svijetu, a to joj je priznanje konačno dodijeljeno – ionako barem u ženskoj kategoriji. Sada kaže da se osjeća “odlično” zbog činjenice da može proslaviti svoju neobičnu prednost, zbog čega se prije osjećala iznimno nesigurno.

“Imati 31 godinu i imati rekord za nešto što me prije činilo tako nesigurnom, nešto što sam pokušavala ne primjećivati je super jer je to sad jedna od najvažnijih, najboljih stvari o meni”, objasnila je Samantha, koja radi kao medicinski prodajni predstavnik. “Kad bih imala savjet za svakoga ko ima neki velik dio tijela ili nešto stvarno jedinstveno, a želi ući u Guinnessovu knjigu rekorda, rekla bih da to učini! Učini to ponosno i učini to svojim najvećim bogatstvom. To je tvoja supermoć. To je stvar koja te čini posebnim i drugačijim od svih ostalih koji hodaju okolo”, priča Samantha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samantha Ramsdell (@samramsdell5)

Unatoč tome što je cijelog života imala neobično velika usta, tek prošle godine Samantha je na društvenim mrežama počela pokazivati ​​nevjerovatnu sposobnost da u njih utrpa velike količine hrane. Prvobitno je otvorila svoje račune na društvenim mrežama kako bi pokazala svoje izvedbene vještine – ne znajući da će njeni video zapisi privući takvu pažnju.

Ponijela je titulu Guinnessa nakon što je posjetila stomatologa s nazočnim službenim sucem. “Dobiti titulu u Guinnessovoj knjizi rekorda odličan je osjećaj, konačno sam mogla pokazati onima koji su me zlostavljali rugajući se ili onima koji su sumnjali u mene da imam velika usta, ali barem imam najveća na svijetu!”, rekla je Ramsdell.

Samantha je savjetovala i drugima sa sličnim “talentima” da se ne boje svog “najvećeg bogatstva” i prepoznaju ga kao supermoć. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,