Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Žena u vodi snimila prilično zastrašujuću ribu, pa dobila urnebesne komentare

Preuzmite sliku

Tiktokerica Frankie Nickole nikad se ne kupa u rijekama ili kanalima. U vodi je uočila izgledom prilično zastrašujuću ribu, a kako ne bi sve ostalo samo na riječima, odlučila ju je snimiti i podijeliti s cijelim svijetom. 

Njena snimka pregledana je na TikToku 34.6 miliona puta i mnogi su se zgrozili izgledom ribe koju je uočila. Baš kao ni Frankie, nisu imali pojma o kojoj je vrsti riječ pa su krenuli zbijati urnebesne šale, prenosi index.hr.

@frankie_nickoleThose 👀 & 🦷 😳 #demonfish #thoseteeththough #capecoral #florida #canal #familyvacation2021 #foryou #foryourpage

♬ original sound – Frankie Nickole

“Dora na odvikavanju”, “To nije riba, to je moja punica”, “Ona je samo Britanka, ne brini”, “Ima lice koje samo majka može voljeti”, “Mislila sam da moja bivša ne zna plivati”, nanizale su se komične ideje.

Ipak, Frankie je dobila odgovor na svoje pitanje i od jedne osobe saznala da je riječ o ribi koja se zove ovčja glava. Može narasti do 89 centimetara te težiti i do 10 kilograma. Posebna je upravo po svojim zubima koji nalikuju na ljudske, a obitava uz atlantsku obalu SAD-a. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,