Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Žena tuži svog dečka za “gubljenje vremena”, jer je nije zaprosio nakon osam godina veze

Preuzmite sliku

 

 

Ako ste ikada sjedili i strpljivo čekali da vaša druga polovina konačno klekne na jedno koljeno i postavi pitanje, samo da se to nikada ne dogodi, onda ćete znati koliko to može biti frustrirajuće, piše The Mirror.

Bez obzira koliko dugo ste zajedno ili koliko ste zaljubljeni, mnogi parovi se često nađu na različitim stranicama o tome kada je pravo vrijeme za vjeridbu, prenosi Tuzlanski.ba.

S obzirom na to, logično je da sjednete sa svojom drugom polovinom kako biste bili sigurni da oboje želite iste stvari i ako želite, pokušate doći do kompromisa o tome kada ćete svoju vezu podići na viši nivo.

Jedna djevojka je, međutim, umjesto toga odlučila da tuži svog partnera na sudu, jer je nije zaprosio nakon osam godina veze.

 • Gertrude Ngoma, 26, i Herbert Salaliki, 28, bili su zajedno skoro deceniju, i čak imaju zajedničko dijete, ali nažalost, njihova veza se pogoršala nakon što Herbert nije ispunio svoje obećanje da će je zaprositi.

  Osjećajući se umorno i frustrirano zbog nedostatka zvanične posvećenosti svoje druge polovine, Gertruda je odlučila tužiti ga jer je „gubio njeno vrijeme“, nakon što nije uspio ispuniti ono što je čekala.

  Gertrude se osjećala kao da otac njenog djeteta nije dovoljno ozbiljan oko njihove veze, uprkos činjenici da je platio miraz njenoj porodici, kao što je tradicija u njihovoj rodnoj Zambiji. On, međutim, još nije kupio vjerenički prsten.

  “On nikada nije bio ozbiljan. Zato sam ga tužila na sudu jer zaslužujem da znam našu budućnost”, rekla je ona.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,