Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Žena gasi Wi-Fi mužu kad on ode na WC s mobitelom

Mlada žena počela je isključivati Wi-Fi svaki put kad njezin muž ode u WC jer kaže da tamo provodi puno vremena na svom telefonu kako bi izbjegao pomoć s njihovim novorođenim bebama.

Svoju priču podijelila je na Redditu gdje je pitala je li šupak zbog toga, nakon što je on počeo provoditi gotovo pola sata na zahodu kad god bi ona trebala pomoć. Mlada mama objasnila je kako su odlasci na zahod njezina supruga postali sve češći otkako su dobili blizance.

Kaže kako kad god od muža zatraži nešto, on uvijek prvo ode u kupaonicu, a tamo uvijek ponese mobitel i gleda YouTube. Prosječna sesija mu, kaže, traje oko 25 minuta, a često i duže. Dodaje da je zaista počela pratiti tek nedavno i otad “kampovao je u kupaonici” osam puta u deset dana, zbog čega 80% posla s djecom mora napraviti sama. Zbog svega toga, ona je počela isključivati Wi-Fi kad god je u kupaonici više od 10 minuta.

Njezina objava privukla je puno pažnje, a komentiralo ju je nekoliko hiljada ljudi. Većina njih bila je na njezinoj strani i puna kritika za njezinog muža. “Kakav muškarac se zajebava na internetu dok mu bebe vrište i plaču? Zaslužuje to”, jedna je od reakcija.

Neke žene priznale su da im priča zvuči poznato, s obzirom na to da i njihovi supruzi rade slično. Naknadno, žena je objasnila kako je razgovarala s njim o tome, međutim on je negirao da provodi puno vremena u kupaonici. Dodala je i kako većinu vremena provodi na drugoj strani kuće na PC-u u svom uredu. (Index.hr)

AITA for turning off the wifi when my husband camps in the bathroom for extended lengths of time. from r/AmItheAsshole

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,