Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zatvorenici u Meksiku otvorili OnlyFans nalog kako bi zarađivali novac

Preuzmite sliku

Zatvorenici u Meksiku pronašli su novi način da prave pare dok su iza rešetaka i to tako što će praviti seksualno eksplicitan sadržaj za OnlyFans.

Jedan nalog na ovoj platformi, koji navodno vode zatvorenici, postao je viralan u Meksiku tokom prethodnih nekoliko nedjelja, nakon što je na njega objavljeno nekoliko desetina eksplicitnih video snimaka oralnog seksa i gengbengova.

Zatvorenici su zarađivali na ovoj platformi tako što su snimali porniće telefonima – koji su česti u zatvorima u Meksiku, iako su zabranjeni.

Na ovom nalogu, čiji je naziv u vrijeme nastanka ovog teksta bio “🤐“ , bilo je objavljeno 79 video klipova masturbacije, oralnog i grupnog seksa, kao i 73 fotografije navodno zatvorenika koji pokazuju svoja tetovirana tijela i penise. Mjesečna pretplata za njihov nalog, koji je ovog vikenda suspendovan, iznosila je šest dolara.

Iako je bezakonje sveprisutno u zatvorima Latinske Amerike, ovo je, čini se, prvi put da su zatvorenici zarađivali novac tako što su na društvene mreže objavljivali porniće koje su sami snimali.

Broj pretplatnika na ovom nalogu nije javan, ali je eksplicitan sadržaj objavljen na njima završio na naslovnicama širom Meksika.

A mnogi gledaoci, čini se, žele da vide još sadržaja. Jedan pretplatnik je izrazio divljenje radu ovih zatvorenika i rekao, “Vi ste bogovi umjetnosti seksa, ali treba da pravite duže snimke”.

Drugi korisnik predložio im je da novac koji zarade od ovog naloga iskoriste da kupe novi telefon, a takođe je priložio i kinematografsku kritiku. “Uložite u bolji kvalitet telefona i ne pomjerajte kameru previše”, komentarisao je jedan korisnik pod nazivom Cristian.

 • Od 20 komentara na najpregledanijoj objavi, 99 posto kažu da su muškarci. Mnogi su tražili više romantičnog “ljubljenja s jezikom” dok su drugi tražili “nasilni zatvorski seks” – sve ovo pisali su gledaoci u komentarima.

  Ovi zatvorenici-preduzetnici takođe su prikupili hiljade pratilaca preko naloga @internos_cereso na Tviteru nekoliko nedjelja prije nego što je nalog suspendovan. Stavovi tviteraša na ovu temu varirali su od pohvala na račun inicijative ovih zatvorenika, do onih koji komentarišu kako je bolje da snimaju seksualni sadržaj nego da plaše i reketiraju ljude van zatvora, što su sve česta krivična djela u Meksiku.

  Jedan izvor koji je nekada razgovarao sa čovjekom koji je vodio njihov Twitter nalog rekao je da je čuo da su zatvorenici koji su snimali za ovaj kanal bili iz San Migel zatvora iz savezne države Puebla, koji je u nadležnosti lokalnih vlasti.

  Čuvari su navodno bili podmićeni od strane zatvorenika kako bi im dozvolili da nastave da snimaju sadržaj za svoj kanal, kaže ovaj izvor (koji je zamolio da ostane anoniman). Isplate za personalizovan sadržaj koji su tražili korisnici obično su funkcionisale preko grupe na Telegramu gdje su depoziti uplaćivani na naloge čuvara.

  San Migel je najveći od 22 zatvora u saveznoj državi Puebla i u njemu svoju kaznu služi gotovo 50 posto svih zatvorenika u ovoj državi. Lokalni mediji izvještavali su o ukorijenjenoj korupciji u ovom zatvoru koja nekim zatvorenicima omogućava da ne budu provjeravani. (cdm.me)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje