Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zasjenila mladenku: Gošća se na vjenčanju pojavila u vjenčanici

Preuzmite sliku

Na vjenčanjima je bitno da ne ukradete pažnju s novopečenog bračnog para, ali ova djevojka to nije shvatila.

Nepisano je pravilo da se na tuđa vjenčanja ne nose bijele haljine, kao i da se ne nosi outfit koji će ukrasti svu pažnju te time zasjeniti mladenku. Nažalost, često se nađe onaj neko koji sve pokvari, a to je na svojoj koži osjetila jedna mladenka iz Velike Britanije, kada je gošća došla odjevena u dugu bijelu haljinu.

Ova gošća prozvana je na društvenoj mreži Reddit, gdje su korisnici prvo mislili da se radi o mladenki, a tek onda kasnije shvatili da je riječ o gošći. Podijelivši fotografiju ove djevojke, njezina prijateljica napisala je: ,,Ova djevojka izgleda predivno, prelijepo, savršeno. Ali ona nije mladenka.

She looks absolutely gorgeous…. except she’s not the bride from r/weddingshaming

Više od 200 ljudi komentiralo je njezin neprimjereni outfit. ,,Ovo nije samo neprimjerena bijela haljina, ovo je vjenčanica. Čak ima i svoj veo. Bila bi šteta da je neko prolije čašom crnog vina.” komentarsala je jedna korisnica. ,,Ne možete mi reći da ona to nije kupila u butikju s vjenčanicama. To je prava vjenčanica. Ponekad se pitam što misle pratnje ovakvih djevojaka.”, još jedan je od razočaravajućih komentara. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,