Utorak, 28. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zaručena za ubicu osuđenog na 40 godina: ‘On je sve što sam ikada željela od čovjeka’

Preuzmite sliku

Britanka je zaručena za američkog ubicu osuđenog na 40 godina  i kaže da je on sve što je ikada željela.

Laura O'Sullivan, 32, još nije upoznala Terrell Ravon Reese s kojim je stupila u kontakt prošlog oktobra putem aplikacije koja pomaže ljudima da pronađu dopisivanje. Zaprosio je telefonom iz svog zatvora u Michiganu dva mjeseca nakon što su počeli razgovarati, piše Mirror.

Laura, samohrana majka četvoro dece, rekla je:

„Mislila sam da je to jebeno ludo, jebeno ludo, ali nisam mogla da kontrolišem svoja osjećanja i da zaustavim svoje srce. On je sve što sam ikada željela”, prenosi Tuzlanski.ba. 

Terrell je osuđen za ubistvo drugog stepena zbog ubistva iz 2009. godine kada je imao 18 godina. Planirao je da opljačka još jednog tinejdžera u Detroitu sa saučesnikom nakon što je dogovorio prodaju automobila, ali je drugi nasilnik upucao žrtvu, a zatim je izbegao pravdu.

 • No za Lauru to nije predstavljalo problem i danas je zaručena za ubicu .Laura pokreće pekarski posao i honorarno brine za svog najstarijeg sina koji je autističan. Ali ona namjerava odletjeti i upoznati Terrella čim papiri budu gotovi -i udati se za njega sljedeće godine u popravnoj ustanovi Ernest Brooks.

  U međuvremenu, svakodnevno razgovaraju telefonom, razmjenjuju pisma i tetoviraju jedni druge na rukama. Ona također uživa u vođenju ljubavi preko telefona. Dok Laura osjeća tugu za porodicom svoje žrtve, ona vjeruje da Terrell plaća za svoj zločin. I ona priznaje da ne podržavaju svi njihovu ljubav, rekavši:

  “Ljudi mi govore da sam glupa, ali su neobrazovani. Dala sam život zbog muškarca kojeg nikad nisam upoznala. Mislila sam da hodam niz prolaz, a ne da se udam u zatvoru. Ali moja osjećanja su tako jaka. ”

  Govoreći iz zatvora, Terrell je o Lauri rekao: „Ona je prelijepo ljudsko biće i prelijepa duša.“ (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , , ,