Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zaprosio djevojku u virtualnoj stvarnosti

Preuzmite sliku

Chandler Murch je odveo djevojku, Kelly Tortorice, u sjedište Valvea kako bi joj pokazao HTC Vive. No, usred demonstracije je pred nju doletio i virtualni prsten

 • prosidba-virtualna-stvarnost2
 • Tehnologija se počela sve više uvlačiti u svaki dio našeg života, a sada je jedan zaposlenik američke firme Valve iskoristio virtualnu stvarnost kako bi zaprosio djevojku.

  Chandler Murch je odveo djevojku, Kelly Tortorice, u sjedište svoje firme kako bi isprobala HTC Vive, odnosno iskusila virtualnu stvarnost iz prve ruke. No, nije očekivala da je u virtualnu stvarnost Murch ubacio i jedan detalj koji se inače ne nalazi ondje – zaručnički prsten.

  – I tako… bila sam na potopljenom brodu, popravljala robote, crtala u tri dimenzije… kad je prema meni odjednom počeo plutati zaručnički prsten. Chandler mi je rekao da ga uzmem, a kada sam skinula naočale, on je klečao preda mnom s pravim prstenom – opisala je Kelly svoje iskustvo na Facebooku.

  Kelly je pristala, a Murch je dobio puno pohvala za originalnu prosidbu.

  HTC Vive bi trebao doći na tržište do kraja godine, a imali smo ga prilike isprobati na ovogodišnjoj IFA-i u Berlinu. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,