Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zaprosio djevojku tako što je u inkubator njihovog sina ostavio zaručnički prsten s porukom

Preuzmite sliku

John Sellors (29) je svoju partnericu Sianu Stafford (26) zaprosio uz pomoć njihovog malog sina koji se rodio 10 sedmica ranije.

Medicinske sestre su u njegov inkubator stavile zaručnički prsten i poruku na kojoj je pisalo ‘Mama, hoćeš li se udati za mog tatu’.

Siana u početku nije ni primijetila poruku, ali na kraju je rekla ‘da’.

– Ja nisam baš romantičan, ali sada sam želio stvarno lijepo iznenaditi Sianu, a i ona je već neko vrijeme davala znakova da se želi vjenčati. Sestre su bile sjajne i zaista su mi pomogle da nam taj trenutak ostane u pamćenju. Rekle su mi samo da Sianu izvedem na kafu i da će one sve ostalo riješiti. Kad smo se vratili poruka i prsten su bili na svom mjestu i to je bio tako predivan trenutak da im ne mogu zahvaliti dovoljno – ispričao je John iz Pinxtona.

– Bila sam šokirana, stvarno to nisam očekivala. Kada smo se vratili na odjel, sestre su mi rekle da su skinule Cobiju dišni aparat. Morala sam otići do njega da ga sada još bolje vidim bez aparata. Bila sam toliko koncentrirana na Cobija da u početku nisam ni primijetila prsten. Ali, onda mi je John rekao: ”Pogledaj, mislim da Cobie želi nešto znati”. Onda sam ugledala i poruku i bio je to jako lijep i sretan trenutak – dodala je Siana (26).

John i Sian zajedno su već osam godina, a imaju i stariju kćer Ruby (4). (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,