Četvrtak, 26. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zaporosio djevojku na sahrani njenog oca, mnogi ga osudili da je iskoristio emocionalnu slabost

Preuzmite sliku

Muškarac koji je zaprosio svoju djevojku ispred kovčega njenog oca kritikovan je zbog toga što je postavio pitanje na sahrane.

Korisnik TikTok-a M.Mojela podijelio je snimak na društvenim mrežama na kojem se vidi kako kleči na jednom koljenu dok pita svoju  partnericu da se uda za njega tokom ceremonije u provinciji Limpopo u Južnoj Africi, piše Daily Mail.

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se pokojnikova kćerka u prvom redu, sa kovčegom na samo nekoliko metara od tuge, dok njen partner kleči ispred nje, prenosi Tuzlanski.ba.

Korisnici su brzo komentarisali video, a nekoliko ih je nazvalo ovaj potez s “pogrešnim” i optužilo muškarca da je iskoristio emocionalnu situaciju dok njegova partnerka “nije dobro razmišljala”

Prema nekim pisanjima čovjek se zahvaljuje Bogu što je bio u životu svoje djevojke u tako teškim trenucima za nju. On također navodno tvrdi da će njegova uloga u njenom životu utješiti njeno srce dok se pomiri sa očevom smrću.

Korisnici društvenih mreža ostali su zapanjeni prijedlogom, a neki su nazvali ‘nepoštovanjem’ zaprositi nekoga ko je u ‘tako dubokoj boli’ i optužili muškarca da je ‘iskoristio njene emocije’. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,