Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Za 2700 dolara možete izgledati kao svoj kućni ljubimac (FOTO)

Preuzmite sliku

Morate biti pravi ljubitelj životinja, ako vas je ideja imitiranja vašeg ljubimca dovoljno uzbudila da pročitate ovaj tekst…

Ako kao i mi, svog krznenog prijatelja smatrate članom porodice, onda postoji nešto što možete uraditi kako biste mu ili joj pokazali svoju ljubav. I ne, ne pričamo o spa centrima za kućne ljubimce ili putovanjima koja su namenjena njima, već o maski koja će vam dati priliku da ih imitirate i izgledate skoro pa identično, prenosi luxlife.

Ovaj sasvim novi proizvod svim vlasnicima kućnih ljubimaca nudi japanska modelarska radionica 91, koja je skoro sarađivala sa Shindo Rinka kompanijom, kako bi zajedno kreirali unikatne maske, prilagođene izgledu vašeg ljubimca. Nazvane “My Family”, ove maske bi trebalo da simbolišu vezu koju imate sa svojim ljubimcem, dajući im istovremeno malu krizu identiteta.

Ako želite da izgledate kao svoj kućni ljubimac, morate poslati njegovu ili njenu sliku proizvođačima, koji će je potom pretvoriti u masku uz pomoć ručno urađenog kalupa. Kada je osnovna struktura gotova, jedinstvena maska će biti dekorisana vještačkim krznom i obojena u skladu sa svim detaljima.

Ove maske možete poručiti sa Shindo Rinka sitea, po cijeni od 2.700 dolara minimalno. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,