Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Web stranica za žene koje traže bogate sponzore!

websponzori
Preuzmite sliku

Poljakinje željne života na visokoj nozi bez truda, rada i bilo kakve muke ali u zamjenu za seks, dobile su internet stranicu preko koje mogu naći svog \”sponzora\”.

\"websponzori\"Da bi se prijavile na stranice \”Tražim milijunaša\” SzukamMilionera.com, djevojkama i mladim ženama dovoljno je da budu lijepe ili bar mlade i ljepuškaste.

Svog \”sponzora\” ne moraju više \”loviti\” po elitnim klubovima poljskih gradova, već mogu to učiniti i od kuće – ako naprave atraktivan profil koji će zainteresiranim bogatim muškarcima privući pažnju, prenosi Broj1

Muškarci \”sponzori\” moraju imati imovinu u vrijednosti od najmanje milijun zlota, u preračunu 250.000 eura na računu i zarađivati najmanje 25.000 eura godišnje. \”Sviđalo se to nekome ili ne, takozvani sponzoring postaje dio suvremene kulture i običaja\”, objasnili su autori sitea \”Tražim milijunaša\” reagirajući na optužbe da je riječ samo o rafiniranijoj varijanti najstarijeg zanata na svijetu.

Mnoge Ruskinje, Čehinje, Slovakinje, Poljakinje ili Mađarice tragale su još prije pada komunizma za svojim \”sponzorom\” – poželjno strancem s kojim bi se u najboljem slučaju, zahvaljujući udaji, mogle izvući iz socijalističkog sivila.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: