Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vrlo neobično: Kako će ove godine raditi Djeda Mrazovi?

Preuzmite sliku

Da je cijela godina neobična i da se moramo početi navikavati na neke nove načine rada, druženja i studiranja svi već dobro znamo, ali neke nove ideje i mjere i dalje nas mogu iznenaditi.

Takva jedna ideja dolazi iz daleke Australije, odnosno firme Strait Down The Line Promotions. Naime, u vrijeme Božića po australskim šoping centrima djeca mogu sresti Djeda Mraza, fotografisati se s njim i reći mu šta žele ove godine ispod bora.

  • Kako je koronavirus drastično zahvatio tu zemlju, svakog dana moraju donijeti neku novu odluku i promjenu, pa su tako odlučili i ovu dječju radost malo promijeniti i modernizirati. Kompanija nudi porodična druženja s Djedaa Mrazom preko Zooma!

    Susret traje 12 minuta, a ako žele razveseliti svoje mališane, roditelji trebaju za to izdvojiti više od 300 KM. Osim kod kuće, djeca će ovu mogućnost imati i u šoping centrima, preko live streama. Moći će komunicirati s njim putem velikog ekrana, uz kameru i mikrofon, a moći će dobiti i screenshot susreta. (Radiosarajevo.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,