Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Volite sir? Pročitajte zbog čega je ovaj hotel kao ‘stvoren’ za vas…

Preuzmite sliku

Istinske će ljubitelje sira oduševiti podatak da britanski lanac Café Rouge uskoro u londonskom naselju Camden otvara hotelski apartman s tematikom sira ‘Cheese Suite’, u kojem će gosti biti okruženi s tom mliječnom delicijom – jer razni sirevi krase zidove, posteljinu i peškire, piše Insider. 

Kao što možete pretpostaviti, interijerom dominira žuta boja i dekor na temu sira pa će vas u sobi dočekati posteljina s uzorkom sira, a ruke ćete prati sa sapunom u obliku sira, prenosi Tuzlanski.ba.

U ovom su apartmanu mislili na sve kako bi ispoštovali temu, pa su tako u predvorju postavljene posebne instalacije od sira koje možete fotografisati, a za dobru zabavu s ekipom tu su društvene igre na temu sira.


 • Najbolje od svega je što u sobu možete naručiti delicije od sira u bilo koje doba dana i noći, a na raspolaganju imate i mini bar pun sireva i vina.

  Međutim, smještaj se zasad ne može rezervisati, ali ga zato možete osvojiti

  Svi koji žele takav ‘sirni odmor’ moraju poslati mail na thecheesesuite@caferouge.co.uk, a nasumično će se odabrati devet dobitnika koji će dobiti noćenje u  Cheese Suit-u u nekoj noći između 29. januara i 6. februara.

  Ovo inače nije prvi tematski apartman u Velikoj Britanijiu decembru je u Londonskom Sohu otvorena i ‘kuća slatkiša’, koja jer bila pravi hit u vrijeme praznika.

  Isti su mjesec zaljubljenici u igračke preko okeana mogli odsjesti u ‘Kući s igračkama’ u New Yorku, zahvaljujući partnerstvu između FAO Schwarz i hotela Conrad New York Midtown – a prošlu su jesen ljubitelji burbona mogli rezervisati boravak u destileriji Jim Beam u Kentuckyju uživali u degustaciji raznim vrsta tog “američkog viskija’.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje