Utorak, 13. Aprila 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vaša boja kose govori mnogo o vama kao osobi

Preuzmite sliku

Nije nerijetko da čujete komentare o nekome, posebno ženama, na osnovu njene boje kose, ali, vjerovali ili ne, boja kose zaista može mnogo da kaže o ženi.

A kakvu zaista poruku i utisak ostavljate na druge ljude i to sudeći samo po tome da li ste plavuša, smeđokosa ili crvenokosa, saznajte u nastavku:

Smeđa ili crna boja kose

Kako vas drugi vide: inteligentni, privlačni i profesionalni. Na osnovu raznih istraživanja osobe sa tamnom bojom kose daleko su privlačnije od ostalih boja kose. Smatraju se vrlo stručnim i pametnim osobama, pa, po nekim statistikama, imaju za nijansu bolje poslovne pozicije nego plavuše i crvenokose dame. S druge strane, mnogi ih smatraju arogantnim.

 • Crvenokose

  Kako vas drugi vide: uspješni, samouvjereni i temperamentni. Po istraživanjima crvenokose dame se smatraju najmanje stidljivim, ali i najuspješnijim u odnosu na ostale boje kose.

 • Plavuše

  Kako vas drugi vide: pristupačni i zabavni. Reklo bi se da se plavuše zaista bolje zabavljaju, odnosno, drugi ih tako vide. Plavuše svi smatraju otvorenim i druželjubivim osobama.

  Ako vas drugi procjenjuju na osnovu boje kose to ne znači da bi i vi trebalo njih. Odaberite boju koja vam najljepše stoji i svakako ne morate da brinete o bilo kakvim komentarima. (ljepotaizdravlje.ba)

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,