Četvrtak, 3. Decembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Vaš oblik šake i palca može puno toga otkriti o vama

Potrebno je samo malo promatranja da bismo saznali više o nekoj osobi.

Tijelo otkriva puno o unutrašnjosti i pomaže u pronalaženju načina za komunikaciju sa ljudima. Isto tako i vaša šaka i palac može otkriti puno o vašoj ličnosti.

Palac na vrhu

 • Vjerovatno ste najenergičnija osoba na svijetu. Stalno tražite nova znanja i utiske, pokušavajući obuhvatiti sve odjednom. Vaš raspored ne uključuje ležanje ispred televizora. Altruisti ste do kostiju, draga osoba koja će uvijek pomoći i uvjeriti bilo koga. Činite više nego što kažete, a to vas, kao i vašu pouzdanost i ljubaznost, čini da vas svi poštuju i cijene. Nadahnjujete i energizirate sve oko sebe, postajući lako cijenjeni vođa, piše Bright Side.

  Palac unutra

 • Pametni ste i ljupki, ali niste previše dobri u stvaranju novih prijatelja. Oni oko vas mogu steći dojam da ste prešutni i sumorni, ali kad vas bolje znaju, smatraju da ste stvarno mekani i čak prilično ranjivi. Imate dar da vidite korijen bilo kojeg problema i načine za njegovo rješavanje. Pronicljivi ste i oštri, vizija je često najpreciznija i odluke su ispravne. Preciznost i promišljenost igraju vam u korist, iako ponekad zahtijevate previše od sebe i postanete previše zabrinuti. Zato vam treba neko da vas razumije bez riječi, prenosi Tuzlanski.ba.

  Palac u stranu

 • Vaš moto je “svako bira put za sebe”, a vaš put je obično težak. Praktični ste i ozbiljni, stojite čvrsto i znate svoju vrijednost. Vaša kičma je najmanje titan. Međutim, vaš strah od neuspjeha često vas sprečava u donošenju hrabrih odluka: to je jedino što vam može poljuljati samopouzdanje. Zbog toga vam je često potrebno odobrenje i pohvala. Vaši prijatelji cijene vašu iskrenost, pouzdanost i oštrinu. Oni oko vas osjećaju se zaštićeno u vašem prisustvu i uvijek su sretni što imaju vaše društvo. Zapamtite, uz podršku svojih najbližih, sposobni ste za sve.

  Palac okrenut prema gore

 • Skromni ste, ali znate i svestrani ste. Imate brz um koji generira bezbroj ideja koje na prvi pogled mogu izgledati nemoguće. Obožavate otkrivati ​​svijet i, još bolje, imate sredstva za to. Ipak, ponekad vam je teško koncentrirati se na nešto posebno jer želite sve to znati. Svi ostali misle da ste enciklopedija koja hoda i puno vas pitaju za savjet. Ali iznutra ste prilično zatvoreni, pažljivo odabirete svoju pratnju i dajete najvrijednije savjete samo odabranima. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,