Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Hodža iz Nigerije seksualno zadovoljava 89 žena!

mohamed-belo-masaba
Preuzmite sliku

Mohamed Belo Masaba, 87-godišnji muslimanski hodža iz Nigerije, tvrdi kako mu je Bog 70-ih godina prošlog stoljeća poslao poruku u kojoj mu je poručio da postane iscjelitelj i samo se ženi.

\"mohamed-belo-masaba\"Ovaj guru sada ima 107 žena, sahranio je 9, a razveo se od 12 koje nisu bile poslušne. Trenutno živi sa 89 žena, od kojih najmlađa ima 16, a najstarija 64 godine i sve ih seksualno zadovoljava.

\”Bog mi je dao snage da im svima dam seksualnu porciju koju traže. Da ih ne uspijevam zadovoljiti, otišle bi \”, izjavio je.

Pošto muslimanska vjera ne dozvoljava muškarcu da ima više od četiri žene, a u Nigeriji se poštuje šerijatski zakon, Mohamed je 2008. godine uhapšen jer se nije htio razvesti od 82 žene, a bio je u braku s njih 86. Pušten je nakon što je 56 njegovih žena u svjedočenju reklo da su se udale dobrovoljno.

Njegova proširena obitelj broji čak 5000 članova. Imao je ukupno 185 djece, od kojih je živo 133, a kojima zabranjuje da se liječe suvremenom medicinom i na njima prakticira svoje vještine.

Izvor: Infobar.ba / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: