Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Upoznajte ženu sa najdužim nogama na svijetu

Preuzmite sliku

Djevojka koja je visoka 210 centimetara, kaže da je ponosna na tu činjenicu, ali da teže pronalazi odjeću i obuću.

Rentsen Khorloo ponosna je vlasnica drugih najdužih nogu na svijetu. Od kukova do peta 130 centimetara. Inače je iz Mongolije a sada živi u SAD-u, potiče iz porodice u kojoj su svi visoki. Otac također ima 210 centimetara, a mama 185. Iako su je zbog visine vršnjaci maltretirali, ponosna je na svoju posebnost i smatra da su visoke djevojke prelijepe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renny🥰😘🤗 (@rentsenkhorloo_bud) on

“Kad sam bila mlađa, osjećala sam se loše zbog svoje visine. Zbog drugih sam se osjećala neprijatno, ali sad me to čini posebnom, zato se i osjećam dobro. U zadnjih 15 godina prihvatila sam svoju visinu, a počele su da mi se sviđajui i moje duge noge”, kaže Rentsen Khorloo.

Sada je postala model, a uglavnom radi za kompanije koje proizvode odjeću za visoke djevojke. Međutim, njena visina stvara joj mnoge probleme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renny🥰😘🤗 (@rentsenkhorloo_bud) on

“Sva vrata su preniska za mene i uvijek udarim glavom u okvir. Pronalaženje odjeće takođe je vrlo teško. Nosim cipele veličine 48, ali ne mogu da pronađem tako velike cipele u SAD-u, pa ni u Aziji, Mongoliji i Kini. Pokušala sam i u SAD-u nekoliko puta, ali nisam ništa pronašla. Sada uglavnom kupujem preko interneta”.

Iako su joj neki aspekti života drugačiji i teži nego drugima, Rentsen Khorloo kaže kako se sad već navikla na visinu i ne bi je mijenjala ni za šta. (cdm.me)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,