Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Upoznajte životinje koje piju pivo, voze motor, surfaju i sviraju gitaru! (FOTO)

pas-motor
Preuzmite sliku

Svijet bez kućnih ljubimaca bio bi jako tužno i pusto mjesto.

\"pas-motor\"Osim što kućni ljubimci ispunjavaju našu svakodnevicu radošću, mnogim ljudima njihovi ljubimci su jedina utjeha u životu. Stoga nije čudno što imamo naviku u njima tražiti ljudske osobine i navike. No, pojedinici u tome odu i malo dalje.

Osim što antropomorfiziraju vlastite ljubimce, mnogi ih i oblače u kostime te se tako na internetu može pronaći mnoštvo slika sa psima i mačkama u najrazličitijim odijevnim kombinacijama. I koliko god ih sažalijevali, priznajte, teško je ne nasmijati se psu \”košarkašu\” ili mački s kravatom.

Ipak, ponekad se oni i posve slučajno nađu u ljudskim ulogama, samo naizgled oponašajući ljudske aktivnosti. Kako u današnje doba uvijek netko ima fotoaparat pri ruci, ti trenuci ostaju zabilježeni i zabavljaju brojnu internet publiku, prenosi NET.hr

Sve takve i slične fotografije sa životinjama u glavnim ulogama sakuplja stranica koju vam danas predstavljamo – tumblr Animals doing people things. Evo dijelića ponude iz bogate galerije ovog zabavnog bloga:

(Sačekajte par sekundi dok se ne učitaju fotografije, a onda uživajte u svakodnevnim ludorijama kućnih ljubimaca)

{igallery id=\”5571\” cid=\”44\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”10\”}

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: