Četvrtak, 6. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Upala na svadbu u vjenčanici i vikala: ‘To sam trebala biti ja’

Keri je u početku bio prestravljen. Upravo smo plesali naš prvi ples, a svjetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od njegovih zločestih bivših djevojaka, rekla je mladenka

Stacey Owen (29) iz Aberdarea u Velikoj Britaniji uživala je u najljepšem danu u životu, danu svojeg vjenčanja, kada je u sekundi pretrnula.

U dvoranu seoskog hotela gdje se slavilo je uletjela žena u vjenčanici i vikala: ‘Zaustavite vjenčanje, to sam trebala biti ja’. Na snimku se vidi kako udara buketom mladoženju po glavi dok je novopečeni par pokušavao plesati.

Stacey je najprije pomislila da je to ‘luda’ bivša djevojka njenog supruga, no radilo se zapravo o komičarki January Rees koju je angažovala njena kuma Jackie Lewis. Nakon prvobitnog šoka svi su prasnuli u smijeh, posebno mladenka kojoj se boja brzo vratila u lice.

– Pet mjeseci sam pripremala tu zafrkanciju. Stacey je očekivala nekakvo iznenađenje, a ja sam poželjela napraviti nešto glupavo – rekla je nestašna kuma i dodala da su se svi prepali kada je komičarka uletjela u dvoranu jer su mislili da je to zaista mladoženjina bivša djevojka.

– Moj partner je u početku bio prestravljen. Plesali smo naš prvi ples, a svjetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od Kerijevih zločestih bivših djevojaka. Ali, tada su se svjetla upalila i vidjela sam joj lice, odmah sam je prepoznala – rekla je Stacey na kraju, kada je uspjela uhvatiti malo zraka između dva napadaja smijanja, prenosi Daily Mail. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,