Subota, 24. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ugledala bivšeg s drugom i smršala 40 kilograma

mrsavica sara
Preuzmite sliku

Saru je momak ostavio zbog viška kilograma, ali kada ga je vidjela sa drugom koja je bila duplo mršavija od nje bez problema je u roku od dvije godine sa 100 kg smšala na 60.

mrsavica sara

LONDON – Sara (28) iz Londona nikako nije mogla da smrša iako je to uporno pokušavala na razne načine, ali čim je vidjela svog bivšeg momka  sa “mršavicom” dobila je motivaciju. Za dvije godine smršala je preko 40 kilograma.

Sara, koja je uvijek bila “debeljuca”, ispričala je da je tokom trudnoće počela da jede za dvoje i to se nastavilo i nakon porođaja. Veoma brzo je dogurala do skoro 100 kilograma. Pokušavala je sa raznim dijetama, ali kilogrami nikako nisu počeli da se tope, a njena veza se raspala.

Nesrećna Sara bila je sigurna da su upravo njeni problemi s viškom kilograma bili uzrok raspada veze, iako joj je partner govoro da to nema veze s njihovom prekidom.

Ali nakon što ga je ugledala u jednom marketu s drugom djevojkom dosta mršavijom u njoj se nešto “prelomilo”, kako kaže osjećala se u tom trenutku i poniženom ali i povrijeđenom.

“Tu scenu neću nikada zaboraviti, sjećam se samo da sam istrčala iz marketa, u meni se nešto naglo prelomilo, dobila sam ogromnu volju i evo istrajala sam. Uspjela sam držati ruke podalje od frižidera” izjavila je Sara.

Kako kaže išla je redovno u teretanu, trčala je i nije jela više od tri obroka dnevno. Zahvaljujući propaloj vezi danas Sara izgleda fenomenalno, nada se novoj uspješnoj vezi ali i ponovnom susretu njenog bivšeg i njegove nove izabranice ali ovaj puta neće bježati kad ih vidi.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: