Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

U Zagrebu otvorena Češkaonica: Cijene termina preko 20 KM

Preuzmite sliku

Proteklih dana u zagrebačkom Dupcu pojavili su se oglasi za usluge češkanja u novootvorenom salonu Češkaonica. Da nije riječ o šali, nego o pravom poslu, potvrdila nam je vlasnica salona Ana.

– Ja iznimno volim češkanje i cijeli svoj život tražim nekoga ko će me češkati barem minutu, a sad vidim da to traže i mnogi drugi. Nikad to češkanje ne bude onako kako bismo to željeli, uvijek smo zakinuti pa sam odlučila pokrenuti salon u kojem će ljudi dobiti što žele – rekla je.

Cijena tretmana je 80 kuna (21 KM) za pola sata ili 100 kuna (26 KM) za sat vremena. 

– Nudimo razne tretmane koji će trajati pola sata ili dulje. Najprije će klijent dobiti minutu ili dvije da izabere što mu najviše odgovara, s obzirom na njegovu škakljivost, ali i hoće li to češkanje biti perjem, kistovima ili noktima – opisala nam je.

Ako vam je želja da vas neko češka, a računate da ćete odmah doći na red jer je salon tek pokrenut, varate se.

– Već ispituju za nedjelju, odnosno treći dan nam se lagano popunjava – rekla nam je Ana.

Priznaje da nije očekivala ovoliki interes, ali bila je spremna na to.

– Prije cijele ove priče radila sam anketu, odnosno putem društvenih mreža ispitivala sam ljude koliko su zainteresirani. Nisam bila sigurna je li to samo meni tako u glavi ili se i drugi žele češkati. Kad sam vidjela da žele, krenula sam u otvaranje salona – otkrila nam je. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,