Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

U programu uživo voditeljicu ugrizao pingvin

Preuzmite sliku

Gledatelji jutarnjeg programa na britanskoj televiziji ITV poznatog kao Good Morning Britain (GMB) jutros su se zapitali zašto je voditeljica usred vremenske prognoze, tokom javljanja uživo povikala da “ona nije riba”.

Voditeljica Laura Tobin vrisnula je od bolova dok ju je pingvin u programu emitiranom uživo ujeo za nogu, piše britanski The Sun.

Meteorologinja +je viknula “Nisam riba” jer je prekinuta tokom čitanja jutarnje prognoze. Britanski mediji pišu da se Laura javljala uživo iz odmarališta Chessington World of Adventures i stajala je među pingvinima dok su jeli doručak. Međutim, očito je zatečena nespremno kad joj je jedan “ljuti pingvin” gricnuo za zadnji dio noge.

Laura je gledateljima rekla: “Ako pogledamo sedmodnevnu prognozu, temperature ostaju daleko iznad prosjeka. Ove visoke temperature ulaze u visokih 30-ih, ali smanjuju se na niske 20-e kako idemo kroz vikend i slijedeću sedmicu. Postotak šansi za kišu tokom slijedećih nekoliko dana je nizak, ali od subote i dalje velik…”

Laura je tada zaurlala od boli i završila svoj direktni prijenos dok se smijala: “Owww, nemam hrane. Pingvini mora da misle da sam ja hrana … ja nisam riba!”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje