Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Trenera napali zbog fotografije s kćerkicom: ‘Neodgovoran si, smučilo mi se od ovog’

Preuzmite sliku

Poznati britanski trener Joe Wicks, poznat kao The Body Coach, našao se na udaru kritika zbog fotografije s kćerkicom koju je objavio na Instagramu gdje ga prati više od dva miliona ljudi.

Wicks je pozirao na plaži balansirajući s desetomjesečnom kćerkicom držeći je u samo jednoj ruci, i to za stopala. “Moj tata je prije ovako balansirao sa mnom držeći me samo u jednoj ruci”, napisao je Wicks uz fotografiju koja je razbjesnila i zabrinula mnoge. Fotografija je nastala tokom njihovog putovanja Kostarikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joe Wicks (@thebodycoach) on

“Ovo je neodgovorno. U stranoj si zemlji, na plaži, daleko od bilo kakve medicinske pomoći. Šta bi učinio da si je slučajno ispustio ili da je pala na glavu?”, “Od ove fotografije mi se smučilo”, “Ovo nije za one slaba srca”, bili su samo neki od komentara zabrinutih pratitelja, a bilo je i onih koji su zaključili da je riječ samo o Photoshopu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joe Wicks (@thebodycoach) on

No neki su stali u odbranu popularnog trenera. “Moj otac je ovo stalno radio sa mnom, osjećala sam se kao da sam na vrhu svijeta”, “Pustite tipa na miru, ne bi nikad učinio ništa da ugrozi svoju kćer”, “Pa vidite da ima drugu ruku slobodnu da je uhvati”, komentirali su oni na strani trenera. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,