Nedjelja, 7. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Test ličnosti: Ono što prvo ugledate otkriva šta zapravo tražite od partnera u vezi

Preuzmite sliku

Nije lako shvatiti što želimo u ljubavi, ali mogu nam pomoći razni testovi ličnosti.

Pogledajte kratko sliku i potražite pojam koji ste prvi uočili .

 • Dva muškarca

  Ako ste prvo vidjeli dvojicu muškaraca kako stoje pored čarobnjaka, vi ste osoba koja je tvrdoglava, usredotočena i u potpunoj kontroli nad svojim životom. Zvuči iscrpljujuće? To je vjerovatno zato što i jest. Vaš život bi bio mnogo lakši kad bi vas bilo dvoje, jer bi tada pored vas bio još netko ko zna kako se stvari trebaju odvijati. Želite partnera na kojega se možete osloniti, nekoga ko je dobar prema vama i ko vam pruža potporu.

  Muško lice

  Ako ste prvo vidjeli muško lice, vi ste osoba koja se jako trudi zaslužiti poštovanje ljudi u svojoj okolini. Obično nemate s tim problema jer dobro čitate ljude i znate kako se kome trebate predstaviti. To je korisna vještina, a vi niste neiskreni u procjeni toga što kome predstaviti, nego prilagodljivi, a ta osobina vas čini zagonetnima i interesantnima. Ono što stvarno trebate od ljubavi jest da budete shvaćeni.

  Čovjek u kaputu

  Ako ste prvo vidjeli čovjeka u kaputu vi ste poprilično tužna osoba. Niko ne govori da ste klinički depresivni ili općenito osoba koja je najčešće tužna i bezvoljna. Vi ste svjesni ravnoteže između svih stvari života i smrti, sreće i tuge, početka i završetka. To je težak način gledanja na svijet u cjelini, ali definitivno vas uči da cijenite i najmanje stvari. Ono što stvarno trebate od ljubavi je potpuno prihvaćanje.

  Beba

  Beba znači da ste vi tip osobe koja se često osjeća bespomoćno. Znate kako se brinuti o sebi i kako plaćati račune, ali većinu vremena se osjećate kao da samo sjedite i čekate da vam se nešto dogodi. Često ste pod stresom i neispavani, a skloni ste i plakanju. Ono što stvarno trebate od ljubavi je da vas neko njeguje.

  Čarobnjak

  Ako ste prvo vidjeli čarobnjaka u sredini slike, vi ste jednako znatiželjni o vašem budućem životu koliko ste zainteresirani za ovaj. Motivira vas svijest i uvjerenje da ovaj život nije jedini. Ono što stvarno trebate u ljubavi je duhovna veza s nekim. (vecernji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,