Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Teorija crvenog laka: Djevojka tvrdi da je pozvana na mnogo sastanaka zbog svojih noktiju

Preuzmite sliku

Jedna žena je rekla da je bila pozvana na “toliko sastanaka” otkako je otkrila “teoriju crvenih noktiju” i sada se kune u tu tehniku.

Melisse Martineau je podijelila video sa svojim pratiocima na TikToku i objasnila da je tek nedavno otkrila teoriju – koja kaže da je veća vjerovatnoća da će žene koje farbaju nokte crvenom bojom biti pozvane van. Melisse je odlučila da se i sama potrudi, i bila je šokirana kada su se odjednom pojavile prijedlozi – što je, kako je rekla, vrlo neobično, piše Mirror.

Ubrzo je bila preplavljena komentarima njenih pratilaca, od kojih su mnogi rekli da će to sami isprobati. Melisse, koja dijeli na TikTok-u kao @melissevmartineau, rekla je: „Teorija crvenih noktiju je tako stvarna – nikada me nisu pozvali na toliko sastanaka niti su me pohvalili koliko sam bila u protekle dvije ili tri sedmice s ovim noktima. Pozvali su me možda na pet ili šest sastanaka, što nije normalno, ne znam šta je, ali je stvarno.”, prenosi Tuzlanski.ba.

@melissevmartineau it’s not a joke anymore #rednailpolish #rednailtheory #rednailtheoryisreal ♬ original sound – melisse martineau

Ubrzo je Melisse bila preplavljena komentarima svojih pratilaca, koji su imali različite reakcije na njen video. Jedan je rekao: “Da – takođe sa crvenim karminom ili crvenim štiklama.”; “Gledam ovo sa noktima nalakiranim u crveno.”

U komentarima su se također pojavili i oni koji ne vjeruju u ovu teoriju:

“Imam crvene nokte posljednjih nekoliko sedmica i nisam pozvana van.”

“Samo su mi žene dale komplimente, ali ja sam u Ujedinjenom Kraljevstvu tako da muškarci ionako nikada ne stupaju u kontakt.” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,