Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tattoo majstor s Tajlanda: ‘Nisam bogataš, imam osam žena, živimo zajedno i imamo sistem rotacije u spavaćoj sobi’

Preuzmite sliku

Tajlanđanina Onga njegove brojne supruge opisuju kao “najboljeg tipa na svijetu”. Iako ima čak osam žena, on tvrdi da među njima nema nimalo ljubomore, samo jako puno ljubavi…

Ong Dam Sorot, koji u rodnom Tajlandu radi kao tattoo-majstor, postao je prava zvijezda u svojoj državi nakon intervjua kojeg je dao za Joker TV, javlja The Sun.

 • Naime, ovaj gospodin ima čak osam žena! Svi žive pod istim krovom i sve ga supruge opisuju kao “najboljeg muškaraca na svijetu”.

  Prvu suprugu Nong Sprite upoznao je na vjenčanju prijatelja, ali ubrzo je shvatio da mu to nije dosta. Iduće dvije žene, koje se također obje zovu Nong, upoznao je dok je bio u društvu prve supruge. Prvu na lokalnoj tržnici, drugu prilikom posjete bolnici.

 • Četvrtu suprugu upoznao je preko Facebooka, petu preko Twittera, a šestu preko TikToka, ispričao je Ong, koji se potom iz virtualnog vratio zavođenju u stvarnom svijetu.

 • Sedmu suprugu, ma ko bi pogodio da se i ona zove Nong, upoznao je dok su se molili u lokalnom hramu, a osmu, zasad i posljednju, upoznao je dok je ljetovao u društvu četiri supruge u Pattayi.

  Neke od njegovih žena u razgovoru za medije objasnile su da jednostavno nisu mogle odoljeti njegovu šarmu, iako su znale koliko žena ima. Također, dodale su da su imale i velikih problema sa svojim porodicama, koje nisu baš prihvatile njihov životni stil.

  Ong za sebe kaže da je skroman čovjek. Tvrdi da nije bogat, već da je ljubav njegovo bogatstvo. Dok on tetovira, njegove supruge izrađuju i prodaju razne proizvode. Dvije su trenutačno trudne pa su ‘na poštedi’.

  Naravno, na red je moralo doći i pitanje seksualnog života. Ong je objasnio kako cure žive u četiri sobe, u svakoj po dvije, te da su izmislili sistem rotacije kako bi svaka dobila priliku prenoćiti kod njega u krevetu.

  Od supruga traži samo iskrenost, a ako koja poželi otići, kaže Ong, on joj neće praviti probleme.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje